FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Γιασικεβίτσιους: "Δεν μπορείς να ξεχάσεις ό,τι έγινε, αύριο είναι μια νέα ιστορία"

Final Four 2022, Γιασικεβίτσιους: "Δεν μπορείς να ξεχάσεις ό,τι έγινε, αύριο είναι μια νέα ιστορία"
INTIME

Η Μπαρτσελόνα θα διεκδικήσει το τρόπαιο της EuroLeague και ο προπονητής της ομάδας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μαζί με τον πολυτιμότερο παίκτη της κανονικής περιόδου, Νίκολα Μίροτιτς εκπροσώπησαν τους μπλαουγκράνα στην συνέντευξη Τύπου.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Νίκολα Μίροτιτς εκπροσώπησαν την Μπαρτσελόνα στην συνέντευξη Τύπου του Final Four της EuroLeague. Αναφέρθηκαν στο clasico απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό που πάντα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και πως κάθε ένα από τα παιχνίδι που προηγήθηκαν είναι ιδιαίτερα και ένα ξεχωριστό "μάθημα".

"Από όποια πλευρά κι αν το δεις, το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης είναι σπουδαίο. Είναι ένα clasico. Θέλουμε να κερδίσουμε και να φτάσουμε στον τελικό. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυσκολίες, ελπίζουμε πως θα είμαστε έτοιμοι για να τα καταφέρουμε", είπε ο Γιασικεβίτσιους.

Για τα έξι παιχνίδια που προηγήθηκαν με τη Ρεάλ Μαδρίτης: "Δεν μπορείς να ξεχάσεις ό,τι έγινε, απλά να μάθεις από αυτό. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι τι κάναμε καλά και τι όχι. Πώς κάθε παιχνίδι εξελίχθηκε. Αύριο είναι μια νέα ιστορία, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια νέα πρόκληση. Κερδίσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά είναι μια διαφορετική κατάσταση".

Από την πλευρά του ο Νίκολα Μίροτιτς δήλωσε: "Αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν πόσο αγαπώ αυτή τη χώρα και πόσο νοιάζομαι γι αυτή και τον λαό της. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό. Δεν έχω κατακτήσει την EuroLeague ως τώρα, οπότε θα είναι κάτι μοναδικό από μόνο του. Είμαι ταπεινός όμως, δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Θέλω να κερδίσουμε και να πάμε στον τελικό".

Για το αν αισθάνεται έξτρα πίεση για να οδηγήσει την Μπαρτσελόνα στην κατάκτηση του τροπαίου, μετά το MVP: "Δεν πιστεύω πως υπάρχουν φαβορί στο Final Four. Έξτρα πίεση; Δε νομίζω. Από την πρώτη μέρα που φόρεσα τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ήξερα για την πίεση και όσα αυτή συνοδεύει. Μου δίνει κίνητρο όλο αυτό, παραπάνω κίνητρο. Προσπαθώ όμως να είμαι ταπεινός και να συνεχίζω να δουλεύω σκληρά για να βελτιώνομαι ως παίκτης".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ