ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Final Four 2022, Φαλ: "Ο κόουτς μού λέει πως πρέπει να κάνω τους υπόλοιπους να νιώθουν ασφαλείς"

Final Four 2022, Φαλ: "Ο κόουτς μού λέει πως πρέπει να κάνω τους υπόλοιπους να νιώθουν ασφαλείς"
EUROKINISSI

Ο Μουστάφα Φαλ παραχώρησε συνέντευξη στη σελίδα της EuroLeague λίγες μέρες πριν από το Final Four στο Βελιγράδι και αναφέρθηκε στην σιγουριά που του παρέχει η ομάδα αλλά και στη συμμετοχή του στη διοργάνωση που άργησε να έρθει.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το Final Four στο Βελιγράδι που βρίσκεται μόλις λίγες μέρες μακριά. Ο σέντερ των ερυθρολεύκων, Μουστάφα Φαλ παραχώρησε συνέντευξη στη σελίδα της EuroLeague μιλώντας για το ταξίδι του στην διοργάνωση που άργησε να ξεκινήσει λίγο παραπάνω αλλά και τα λόγια του Μπαρτζώκα προς το πρόσωπό του.

Παράλληλα στάθηκε στην ασφάλεια που του παρέχουν οι συμπαίκτες που έχει αλλά και την ασφάλεια που πρέπει εκείνος να τους κάνει να νιώσουν στο αμυντικό κομμάτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην σελίδα της EuroLeague:

"Ένιωθα εδώ και αρκετά χρόνια ότι ήμουν σε καλό επίπεδο για να παίξω στην EuroLeague. Πολλές φορές βέβαια είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις όπως οι τραυματισμοί ή αν ο κόουτς θέλει να παίξει με ένα ψηλό στην πεντάδα του ή του αρέσει το νέο σύστημα με πιο κοντούς παίκτες.

Πολλοί παίκτες όταν υπογράφουν με ομάδα μένουν για χρόνια επομένως πολλές φορές δεν υπάρχουν ευκαιρίες στην αγορά. Υπάρχουν πολλά που δεν μπορείς να κοντρολάρεις. Απλά το να παίξω στην EuroLeague πήρε παραπάνω απ' όσο περίμενα.

Ξέρω πως έχω ρόλο στην ομάδα ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Στην άμυνα το μεγαλύτερο βάρος πέφτει πάνω μου. Ο κόουτς μου έχει πει πολλές φορές πως πρέπει να κάνω τους υπόλοιπους να νιώθουν ασφαλείς, να τους βοηθάω και να είμαι η βάση της ομάδας. Επιθετικά κάθε φορά που παίρνω την μπάλα μου στήνουν παγίδα και γι' αυτό μπορώ να δημιουργήσω ευκαιρίες για τους συμπαίκτες μου. Όσο πιο πολύ παίζεις με καλούς συμπαίκτες, τόσο πιο εύκολο είναι το παιχνίδι. Όταν έχεις τον Σλούκα, τον Βεζένκοβ ή τον Ντόρσεϊ και όλα αυτά τα παιδιά στο παρκέ είναι πιο εύκολο για εμένα".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ