FINAL FOUR 2022

Final Four 2022: Αποθέωση για Σπανούλη από τον κόσμο του Ολυμπιακού

Final Four 2022: Αποθέωση για Σπανούλη από τον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο Βασίλης Σπανούλης παρακολούθησε τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης, με την κάμερα να τον δείχνει, τους φίλους του Ολυμπιακού να τον αποθεώνουν και τον ίδιο να χαμογελά.

Μαζί με τον "αδελφό" του, Νίκο Ζήση, παρακολούθησε ο Βασίλης Σπανούλης τους ημιτελικούς του Final Four της EuroLeague στο Βελιγράδι.

Η κάμερα της διοργάνωσης τον έπιασε στη διάρκεια ενός timeout στην τέταρτη περίοδο του αγώνα Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να τον αποθεώνουν ξανά, καθώς είχαν τραγουδήσει το όνομά του αρκετές φορές στη διάρκεια του clasico.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL 4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ