ΑΕΚ

Φέρνει Ριβέρα και Ποταπένκο

Φέρνει Ριβέρα και Ποταπένκο
Ριβέρα

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Φιλμπέρτο Ριβέρα, αλλά κα του Βιτάλι Ποταπένκο βρίσκεται η ΑΕΚ (videos)

Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν λογίζεται ως κοινοτικός, κάτι που σημαίνει ότι ο Ουίλιαμ Έιβερι θα αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση, όχι λόγω αγωνιστικής αξίας, αλλά κυρίως επειδή αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.
Όσο για τον Ριβέρα; Ο 25χρονος γκαρντ αγωνίστηκε στο κολέγιο UTEP, αλά δεν έγινε ποτέ ντραφτ. Είναι μάλιστα ο καλύτερος πασέρ στην ιστορία του Τέξας Ελ-Πάσο (7.2). Πέρσι αγωνίστηκε στους Άρτλαντ Ντράγκονς στη Γερμανία, ενώ φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στη Νάπολι.

Ο διεθνής Πορτορικάνος στη Μπουντεσλίγκα είχε 11.7 πόντους, 2.9 ριμπάουντ, 4.3 ασίστ και 1.3 κλεψίματα. Φέτος στη Νάπολι είχε 10.1 πόντους, 2.4 ριμπαόυντ και 3.5 ασίστ.

Έχει ύψος κοντά στο 1.80 (το wikipedia τον αναφέρει 1.91, το επίσημο site του γερμανικού πρωταθλήματος 1.75 αλλά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση) κι είναι ένας πολύ γρήγορος παίκτης, που δημιουργεί προσωπικές φάσεις και αρέσκεται στο να πασάρει. Είναι δηλαδή ο... πλέι-μέικερ που ψάχνει η ΑΕΚ.

Έρχεται κι ο Ποταπένκο

Στο μεταξύ οι "κιτρινόμαυροι" ετοιμάζονται και για άλλη μεταγραφική κίνηση. Ο λόγος για τον Βιτάλι Ποταπένκο (32, 2.08), τον Ουκρανό σέντερ από το ΝΒΑ. Δεν αποκλείετα η συγκεκριμένη κίνηση να ολοκληρωθεί μες στη βδομάδα, όταν ο συγκεκριμένος παίκτης περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ριβέρα δημιουργεί...



Ο Ριβέρα καρφώνει



Ο Ριβέρα σκοράρει






















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ