ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Η ανάρτηση του Μότλι μετά τον αποκλεισμό από την Εφές που έκανε έξαλλο οπαδό της ομάδας και η οργισμένη απάντηση του παίκτη

Φενέρμπαχτσε: Η ανάρτηση του Μότλι μετά τον αποκλεισμό από την Εφές που έκανε έξαλλο οπαδό της ομάδας και η οργισμένη απάντηση του παίκτη
ANADOLU EFES

Τεταμένο το κλίμα εντός και εκτός Φενέρμπαχτσε μετά τον αποκλεισμό από την Εφές. Ο Τζόναθαν Μότλι βγήκε για φαγητό, ανήρτησε ένα κρασί και έκανε έξαλλο έναν οπαδό που του τα "έχωσε" δημόσια. Απάντησε εκνευρισμένος ο παίκτης.

Παρότι κέρδισε το πρώτο ματς με μία διαφορά 42 πόντων, η Φενέρμπαχτσε υπέστη μετά τρεις διαδοχικές ήττες από την Εφές, μένοντας εκτός τελικών πρωταθλήματος στην Τουρκία. Λίγες ώρες μετά το φινάλε του Game 4, ο Τζόναθαν Μότλι, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα μπουκάλι κρασί, από το δείπνο του, γεγονός που εξόργισε έναν οπαδό της Φενέρ.

Εκείνος έγραψε στο Twitter: "Μετά το περσινό ματς με την Μπαρτσελόνα οι παίκτες πήγαν σε ένα μπαρ. Όλοι τους έφυγαν από την ομάδα. Δεν ανήκει στην ομάδα. Δεν τρέφει καθόλου σεβασμό για εμάς. Δεν τρέφει κανένα σεβασμό για την ομάδα που αγωνίζεται. Ο Μότλι είναι κακός αγωνιστικά εδώ και καιρό, αλλά χειροτέρεψε στα μάτια μου απόψε. Δεν θέλω τέτοιους παίκτες που δεν είναι πιστοί στην ομάδα. Το τέλος δεν μοιάζει καλό έτσι κι αλλιώς φίλε".

Ο Αμερικανός σέντερ της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, είδε την εν λόγω ανάρτηση και δεν την άφησε φυσικά αναπάντητη, σημειώνοντας σε πολύ έντονο ύφος: "Αδελφέ σκ..ε. Πήγα για φαγητό. Πάντα ανεβάζω ένα καλό κρασί γιατί σε εμένα και στους φίλους μου αρέσει να μοιραζόμαστε τα κρασιά που πίνουμε. Έχω περισσότερο σεβασμό σε αυτό το κλαμπ από εσένα. Έτσι ζω την οικογένειά μου, είσαι τρελός; Η Φενέρ με βοηθάει να ταΐσω την οικογένειά μου και παίζω σκληρά κάθε φορά. Άντε γα..".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ