ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Έφτασε στην Κωνσταντινούπολη ο Ιτούδης

Φενέρμπαχτσε: Έφτασε στην Κωνσταντινούπολη ο Ιτούδης
PHOTO CREDITS: FENERBAHCE BEKO

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (20/6) ο νέος τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Δημήτρης Ιτούδης ο οποίος θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα ξανά στην ελίτ της Ευρώπης.

Η Φενέρμπαχτσε γυρίζει σελίδα στην ιστορία της με την πρόσληψη του Δημήτρη Ιτούδη από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Έλληνας τεχνικός έφτασε στην Κωνσταντινούπολη το απόγευμα της Δευτέρας (20/6) προκειμένου να παρουσιαστεί από τους Τούρκους (την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 12:00) και να αρχίσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας προχώρησαν στην πρόσληψη ενός έμπειρου τεχνικού με πλούσιο βιογραφικό προκειμένου να επιστρέψουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ και της EuroLeague μιας και και τα τελευταία χρόνια η πορεία τους δεν είναι η επιθυμητή.

Σε δηλώσεις του κατά την άφιξή του ο Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε: "Γνωρίζω τις προσδοκίες ερχόμενος εδώ. Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να κάνω χαρούμενο τον κόσμο της ομάδα και να δημιουργήσω μία καλή ατμόσφαιρα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους γιατί έχω λάβει πολλά μηνύματα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Δεν μου αρέσανε ποτέ τα πολλά και μεγάλα λόγια αλλά καταλαβαίνω πως ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να χαροποιήσουμε τον πρόεδρο και ον κόσμο μας που έχει κάνει τόσες θυσίες. Θέλουμε να χτίσουμε την καλύτερη ομάδα και να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει".

Ο Έλληνας ομοσπονδιακός έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα (θα καθίσει στον πάγκο για πρώτη φορά στο ματς κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία στις 30/6), ωστόσο έχει ήδη προχωρήσει σε ορισμένες μεταγραφικές κινήσεις αλλά και σε ένα ξεκαθάρισμα του ρόστερ. Συγκεκριμένα οι Τούρκοι πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τόσο τον Σαμέτ Γκεγίκ όσο και τον Τζόναθαν Μότλεϊ ενώ αποχαιρέτησαν τους Ντουβερίογλου και Μπαρτέλ.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ