ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο Δημήτρης Ιτούδης στη Φενέρμπαχτσε για τρία χρόνια

Ο Δημήτρης Ιτούδης στη Φενέρμπαχτσε για τρία χρόνια

Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε, με τον τουρκικό σύλλογο να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του SPORT24.

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Έλληνα ομοσπονδιακό τεχνικό, Δημήτρη Ιτούδη, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον πολύπειρο, πρώην τεχνικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24 από τις 4 Μαΐου. Ο Ιτούδης πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη με στόχο να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών στην Ευρώπη.

Ο Ιτούδης αποχώρησε από την "ρωσική αρκούδα" έπειτα από οκτώ χρόνια συνεργασίας, έχοντας κατακτήσει δύο τρόπαια EuroLeague, 6 πρωταθλήματα Ρωσίας και 5 κύπελλα και πλέον η Φενέρμπαχτσε αποτελεί την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του.

Ο τουρκικός σύλλογος μάλιστα ανακοίνωσε πως στις 21 Ιουνίου στις 13:00 θα γίνει η παρουσίαση του Δημήτρη Ιτούδη και η συνέντευξη Τύπου στην Ulker Sports and Events Hall.

Θυμίζουμε πως ο Ιτούδης έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα την οποία θα οδηγήσει τόσο στο EuroBasket του Σεπτεμβρίου όσο και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Θυμηθείτε όσα είχε πει ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή Show Must Go On για την συμφωνία της Φενέρμπαχτσε με τον Δημήτρη Ιτούδη

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ