ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Συνεχίζει τις εκκαθαρίσεις ο Ιτούδης, τέλος οι Ντουβερίογλου και Μπαρτέλ

Ο Αχμέτ Ντουβερίογλου
Ο Αχμέτ Ντουβερίογλου INTIME

Η εποχή Δημήτρη Ιτούδη ξεκίνησε πλέον επίσημα για την Φενέρμπαχτσε, με τον Έλληνα τεχνικό να ξεκινάει ήδη το χτίσιμο του ρόστερ της σεζόν 2022/23, με τις πρώτες αποφάσεις να περιλαμβάνουν την απομάκρυνση των Αχμέτ Ντουβερίογλου και Ντανίλο Μπαρτέλ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι από χθες (19/6) επίσημα ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του SPORT24. Μία ημέρα αργότερα, η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε δυο ακόμα αποχωρήσεις.

Μετά λοιπόν τον Μάρκελ Σταρκς, την πόρτα της εξόδου είδαν και οι Αχμέτ Ντουβερίογλου και Ντανίλο Μπαρτέλ, τα συμβόλαια των οποίων δεν θα ανανεωθούν όπως ενημέρωσε η Φενέρ.

Ο Ντουβερίογλου αγωνιζόταν στην ομάδα από την σεζόν 2016/17, βλέποντας ωστόσο τον ρόλο του να μειώνεται φέτος, έχοντας 7.6 πόντους και 4.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 3.6 πόντους και 2.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 8 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague. Ο Μπαρτέλ από την πλευρά του πέρασε την τελευταία διετία στην Φενέρ, ωστόσο φέτος μία σειρά από τραυματισμών είχαν ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις σε 8 αγώνες στην EuroLeague, αριθμώντας 4.5 πόντους και 1.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής και 3 αγώνες πρωταθλήματος, όπου είχε 5 πόντους και 5.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ