ΤΟΥΡΚΙΑ

Φενέρμπαχτσε - Εφές: Ο Κλάιμπερν ολοκλήρωσε αυτό που είχε αφήσει στη μέση το Δεκέμβριο

Φενέρμπαχτσε - Εφές: Ο Κλάιμπερν ολοκλήρωσε αυτό που είχε αφήσει στη μέση το Δεκέμβριο
© ANADOLU EFES

Στις 26 Δεκεμβρίου 2022 ο Κλάιμπερν είχε βάλει μεγάλο τρίποντο στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, όμως η Εφές είχε ηττηθεί στην παράταση. Στις 6 Ιουνίου 2023 ο Κλάιμπερν έβαλε ένα ακόμα σπουδαίο τρίποντο στην εκπνοή, χαρίζοντας αυτή τη φορά τη νίκη στην ομάδα του Αταμάν.

Ο Γουίλ Κλάιμπερν είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο break της Εφές κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο Game 2 των ημιτελικών του τουρκικού πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός φόργουορντ πέτυχε συνολικά 35 πόντους, αλλά και το νικητήριο buzzer-beater τρίποντο που έφερε την νίκη, αλλά και την έκρηξη του Δημήτρη Ιτούδη.

Κάπως έτσι, ο Κλάιμπερν ολοκλήρωσε αυτό που είχε αφήσει στη μέση στις 26 Δεκεμβρίου του 2022. Τότε, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της regular season, ο 33χρονος Αμερικανός είχε βάλει ένα ακόμα σπουδαίο τρίποντο μέσα στην Ulker Sports Arena για να οδηγήσει το ντέρμπι με τη Φενέρ στην παράταση, χωρίς να καταφέρει όμως να χαμογελάσει στο φινάλε, αφού παρότι εκείνος σημείωσε double-double με 39 πόντους, 13 ριμπάουντ, δεν είχε κανένα άλλο στήριγμα, με την Εφές να γνωρίζει εν τέλει την ήττα με 93-90 (79-79 κ.α).

Αυτή τη φορά, το βράδυ της 6ης Ιουνίου του 2023, η τύχη ήταν με το πλευρό του Κλάιμπερν και της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, που αν μη τι άλλο έδειξε πως άφησε πίσω της την πολύ βαριά ήττα 42 πόντων που υπέστη από τη Φενέρμπαχτσε στο πρώτο ματς της σειράς.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ