ΤΟΥΡΚΙΑ

Φενέρμπαχτσε - Εφές: Ο Ιτούδης δεν χαιρέτησε τον Αταμάν στο τέλος του αγώνα

Φενέρμπαχτσε - Εφές: Ο Ιτούδης δεν χαιρέτησε τον Αταμάν στο τέλος του αγώνα

Το συγκλονιστικό φινάλε στο Φενέρμπαχτσε - Αναντολού Εφές βρήκε τους δύο προπονητές να το βιώνουν με ιδιαίτερο τρόπο ενώ αμέσως μετά ο Εργκίν Αταμάν πήγε για να δώσει το χέρι στον Δημήτρη Ιτούδη χωρίς ωστόσο να τον βρει στο παρκέ.

Πράματα και θάματα έγιναν στα τελευταία δευτερόλεπτα στο 2ο ματς της ημιτελικής σειράς του τουρκικού πρωταθλήματος μεταξύ της Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη και της Αναντολού Εφές του Εργκίν Αταμάν, με τις δύο ομάδες να παίζουν λυσσασμένα για τη νίκη και αυτή να χαμογελάει τελικά στους φιλοξενούμενους (90-92).

Το σενάριο μάλιστα που γράφτηκε ήταν βγαλμένο από... NBA, με την Φενέρμπαχτσε να αγγίζει τη νίκη με εκπληκτικό κλέψιμο και κάρφωμα του Χέιζ αλλά την Εφές να της παίρνει τη μπουκιά μέσα από το στόμα και να γράφει το 1-1 στη σειρά με τρελό τρίποντο του Κλάιμπερν σε "νεκρό χρόνο".

Το καλάθι αυτό έφερε απίστευτη ευφορία στον Αταμάν και τρομερό εκνευρισμό στον Ιτούδη ενώ μετά από τις αρχικές έντονες αντιδράσεις τους, ο προπονητής της Εφές πήγε να δώσει το χέρι του στον ομόλογό του της Φενέρμπαχτσε, με τη χειραψία όμως να μην γίνεται ποτέ από τη στιγμή που ο Έλληνας τεχνικός είχε φύγει από το παρκέ.

Δείτε το σκηνικό στο 0:25 του video

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ