NCAA

Έζησε την ευκαιρία της ζωής της

Έζησε την ευκαιρία της ζωής της

Ξέρει πως σε λίγο καιρό δεν θα είναι ανάμεσα μας. Αυτό δεν της στέρησε τη δυνατότητα να κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα: η Λόρεν Χιλ πήρε μέρος σε κολεγιακό παιχνίδι, συγκίνησε, αλλά και έδωσε δύναμη σε όσους περνούν ό,τι και εκείνη (video).

Το τζάμπολ μόλις είχε γίνει, η μπάλα πήγε στα χέρια της και με αριστερό ντράιβ σκόραρε το πρώτο καλάθι, στην καριέρα της στο NCAA. Θα σκόραρε και το τελευταίο του ματς. Αυτό θα ήταν και το τελευταίο της καριέρας της, στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Βλέπετε, η Λόρεν Χιλ σε λίγους μήνες δεν θα βρίσκεται ανάμεσα μας. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, με τον καρκίνο που εμφανίστηκε στον εγκέφαλο της να μην αφήνει περιθώρια για όνειρα ή ελπίδες.

Για αυτό και το NCAA αποδέχθηκε το αίτημα των συμπαικτριών της, να μεταφέρει την πρεμιέρα του σχολείου της, Mount St. Joseph με το Hiram College, κατά 13 ημέρες. Αντί να διεξαχθεί στις 15/11, το πήγαν στις 2 του μήνα, ώστε να είναι βέβαιοι πως η 19χρονη θα έχει τη δυνατότητα να δει την τελευταία της επιθυμία να ικανοποιείται. Δεν ήταν άλλη από το να παίξει σε έναν κολεγιακό αγώνα.

Έζησε την ευκαιρία της ζωής της

Μετά το πρώτο καλάθι, το ματς διεκόπη και ο κόσμος που είχε γεμίσει το γήπεδο της πρόσφερε standing ovation.

" Νιώθω... Τι να πω; Δεν έχω ξανανιώσει έτσι στη ζωή μου" δήλωσε συγκινημένη η Χιλ, στο Fox Sports Ohio, λίγο μετά την κόρνα της λήξης. " Περίμενα πως το όλο θέμα θα μείνει μεταξύ μας. Μεταξύ της κοινότητας. Τελικά, αποδείχθηκε πως ο κόσμος δεν είναι κάτι άλλο από μια μεγάλη κοινότητα. Όλοι έγιναν ένα και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ήταν απίστευτο".

Την ρώτησαν αν αυτό θα είναι το τελευταίο της παιχνίδι. Απάντησε " ελπίζω πως όχι. Αλλά ο στόχος μου είναι άλλος πια: να βρεθεί η θεραπεία για αυτό που έχω. Μολονότι το πιθανότερο είναι πως δεν θα είμαι εδώ, πιστεύω πως η θεραπεία για τον καρκίνο πολύ γρήγορα θα αποτελέσει πραγματικότητα".

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ