ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Εύκολα, όμορφα κι ωραία

Εύκολα, όμορφα κι ωραία
Ομαδική

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα εύκολο απόγευμα εναντίον της ΑΕΠ Ολυμπιάς και νίκησε με 75-44

Με πρώτο σκόρερ τον φορμαρισμένο Σάνι Μπετσίροβιτς, που σημείωσε 17 πόντους, τον Τόνι Ντελκ να κρατάει μια ομάδα μόνος του σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο και την ομαδική άμυνα βασικό όπλο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα και παρέμεινε σε απόσταση από τον δεύτερο της βαθμολογίας.
Στην πραγματικότητα, μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο η Ολυμπιάδα προέβαλε αντίσταση, όταν κατάφερε να μειώσει ακόμη και στους επτά πόντους, αλλά μόλις επέστρεψαν οι πράσινοι από τα αποδυτήρια για το δεύτερο ημίχρονο, τα πάντα ξεκαθάρισαν.

Με καλό μπάσκετ, δυνατή άμυνα (η αχαϊκή ομάδα στο τελευταίο δεκάλεπτο σκόραρε μόλις 8 πόντους) και φυσικά πλειάδα λύσεων, ο Παναθηναϊκός απέδειξε και στην πράξη τη διαφορά κλάσης από την αντίπαλο ομάδα και πήρε μια άτυπη εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου.

Τα δεκάλεπτα: 20-8, 36-27, 64-41, 75-49

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Αλβέρτης, Ντελκ 13 (2), Παπανικολάου, Μπετσίροβιτς 17 (3), Σάκοτα 7 (1), Σισκάουσκας, Βούγιανιτς 12 (4), Τσαρτσαρής 7, Διαμαντίδης 12 (2), Ξανθόπουλος, Γιαβτόκας 7.

ΑΕΠ Ολυμπιάς (Βουρνάς): Λάππας 2, Σιμς, Ντάιαλ 3, Μπαρτ 2, Βαγενάς 1, Ασημακόπουλος 11 (1), Τσάμης 10 (1), Αποστολόπουλος, Χαρίσης 11, Καλαϊτζίδης, Αλμπάνο 1, Μπουντούρης 8 (2).

Ομπράντοβιτς: "Πετύχαμε εύκολους πόντους"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβις τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: "Παίξαμε δυνατή άμυνα, καθώς η Ολυμπιάδα στηρίζεται στην επίθεσή της για να πετύχει νίκες. Καταφέραμε με αυτόν τον τρόπο να πάρουμε μια διαφορά ασφαλείας και να της δημιουργήσουμε αρκετά προβλήματα. Πετύχαμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό και αυτό ήταν το κλειδί της νίκης μας".

Ο Νίκος Βουρνάς δήλωσε: "Δουλέψαμε καλά στις προπονήσεις, αλλά με τον Παναθηναϊκό δεν μπορείς να περιμένεις πολλά. Δεν είχαμε βοήθεια από τους Αμερικανούς, αλλά είμαι ικανοποιημένους από τους παίκτες μου. Για εμάς αυτή η ήττα μόνο καλό μπορεί να μας κάνει. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια".














TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ