ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ευκαιρία για... εξιλέωση

Ευκαιρία για... εξιλέωση
Γκέρσον

Τη νίκη και την καλή εμφάνιση θέλουν να πετύχουν οι ερυθρόλευκοι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ

Βλέπετε, οι "γκέλες" που έχει υποστεί ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα με μεγαλύτερη την ήττα από τον Άρη μέσα στο ΣΕΦ δεν αφήνουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Η ομάδα του Πίνι Γκέρσον, όμως, καλείται να διαγράψει και τη μέτρια απόδοση στο παιχνίδι με τη Λε Μαν για την Ευρωλίγκα.
Ο Πίνι Γκέρσον και ο Άντρια Ζίζιτς μίλησαν στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον Ισραηλινό προπονητή να υπογραμμίζει: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που στηρίζεται πολύ σ’ όλους τους παίκτες της και δεν μπορούμε να επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε κάποιο παίκτη ξεχωριστά. Σίγουρα η απουσία του Ουάσινγκτον είναι σημαντική αλλά από την άλλη δεν λεει απολύτως τίποτα. Περιμένω από τα παιδιά να δείξουμε περισσότερη διάθεση και να μην κάνουμε το παιχνίδι ντέρμπι όπως με τη Λε Μαν την Πέμπτη. Εχουμε αφήσει πίσω τη νίκη επί των Γάλλων και δεν σκεφτόμαστε ακόμα την Εφές Πίλσεν. Κάθε παιχνίδι στην ώρα του".

Ο Ζίζιτς, τόνισε από την πλευρά του: "Μπορεί να έχουμε χάσει πολύ έδαφος στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε και θα παλέψουμε ως το τέλος για να πάρουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε δικαίωμα για άλλη ήττα. Ο ΠΑΟΚ είναι δεμένη ομάδα που παίζει ελεύθερο μπάσκετ και φυσικά θέλει μεγάλη προσοχή. Ελπίζω οι φίλοι μας να είναι δίπλα μας και να πανηγυρίσουμε μαζί τη νίκη".

Ολυμπιακός Vs ΠΑΟΚ 60-42

Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι το 103 ο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν ως τώρα 60 νίκες έναντι 42 των θεσσαλονικιών, ενώ από τη δημιουργία της Α1 και ύστερα οι Πειραιώτες μετρούν 31 νίκες και 29 έχει ο ΠΑΟΚ.

Μεγ. Νίκη (κ.δ. - εντός) 80-41 1975-76
Μεγ. Νίκη (κ.δ. - εκτός) 82-59 1975-76
Μεγ. Νίκη (π.ο.) 81-66 1993-94
Μεγ. Ήττα (κ.δ. - εντός) 77-102 1988-89
Μεγ. Ήττα (κ.δ. - εκτός) 68-112 1989-90
Μεγ. Ήττα (π.ο.) 67-87 1999-00













TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ