ΠΑΟΚ

Ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου

Ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου

Εκλεισε το κεφάλαιο ΠΑΟΚ για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, που αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ.

Λίγες ώρες μετά τη συμφωνία του με την ΑΕΚ , ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ στον οποίο έζησε τα δύο πιο γεμάτα χρόνια της προπονητικής του καριέρας. Ο Έλληνας τεχνικός βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τους Θεσσαλονικείς το τελευταίο διάστημα κι από τη στιγμή που ενημερώθηκε πως το μπάτζετ της σεζόν 2019/20 θα είναι χαμηλό, πήρε την απόφαση να αναζητήσει νοτιότερα το μέλλον του.

Αναλυτικά η δήλωση του Ηλία Παπαθεοδώρου:

" Μετά από δύο χρόνια ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πορευτήκαμε μαζί έχοντας πάντα κοινούς στόχους και φιλοδοξίες. Κρατάω όλες τις όμορφες στιγμές, αλλά και τις δύσκολες, αυτές που μας έφεραν πιο κοντά και δημιούργησαν αληθινές ανθρώπινες σχέσεις.

Ευχαριστώ τον Μπάνε Πρέλεβιτς, τον Νίκο Σταυρόπουλο, τον Τέλη Ζουρνατσίδη για την εμπιστοσύνη και την στήριξη. Όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Τους άμεσους συνεργάτες μου, το σταφ, αλλά και τους ανθρώπους στα γραφεία της ΚΑΕ για την αγάπη και την καλή συνεργασία που είχαμε.

Τέλος, ένα ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας για την αγάπη, τον σεβασμό και την φιλοξενία τους σε εμένα αλλά και στην οικογένεια μου. Να είστε πάντα καλά".

ΠΑΟΚ: Ένα ευχαριστώ είναι το λιγότερο

Λίγη ώρα αργότερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαρίστησε και αυτή από τη μεριά της τον Ηλία Παπαθεοδώρου μέσω ανακοίνωσης:

" Πριν από δύο χρόνια, ξεκινήσαμε την κοινή μας πορεία με τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Η αρχή ήταν δύσκολη. Μία σκληρή δοκιμασία για όλους και περισσότερο για τον ίδιο. Σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός παρκέ.

Αυτές οι δύσκολες στιγμές όμως ήταν που μας έφεραν πιο κοντά, ανέδειξαν τις αξίες όλων και μέσα από σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα και επιμονή, φτάσαμε σε ένα όμορφο αποτέλεσμα. Οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να πάρουμε όλοι μας το μάξιμουμ από αυτή τη συνεργασία, που μετά από δύο γεμάτα χρόνια ολοκληρώνεται. Κρατάμε όλες τις έντονες στιγμές, τις οποίες ζήσαμε με πάθος από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Σε αυτά τα δύο χρόνια γνωρίσαμε έναν εξαιρετικό προπονητή, ένα σπουδαίο άνθρωπο και τώρα πια είμαστε σίγουροι ότι κάναμε ένα πολύ καλό φίλο.

Ηλία Παπαθεοδώρου ευχαριστούμε για όλα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ