NBA

Εξωφρενική αποκάλυψη από τον agent του Γουεμπανιαμά: "Μου ζητούν να τον αποσύρω από τα παρκέ"

Εξωφρενική αποκάλυψη από τον agent του Γουεμπανιαμά: "Μου ζητούν να τον αποσύρω από τα παρκέ"
2022 AP PHOTO/JOHN LOCHER

Να προφυλάξει τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά από το ρίσκο ενός σοβαρού τραυματισμού ζητούν οι παράγοντες του NBA από τον ατζέντη του 18χρονου θηριώδη Γάλλου μπασκετμπολίστα.

Μία ημέρα μετά από την ονειρική παράσταση του Βικτόρ Γουεμπανιαμά στην αναμέτρηση της γαλλικής Μετροπολιτάν με την G-League Ignite στο Χέντερσον της Νεβάδα, ο ατζέντης του 18χρονου ύψους 2μ.21 Γάλλου μπασκετμπολίστα έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη στο ESPN.

"Οι παράγοντες του NBA μου ζητούν να τον αποσύρω από τα παρκέ, να μην του επιτρέψω να ξαναπαίξει φέτος, όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Αν πάω να του ζητήσω κάτι τέτοιο, θα με κοιτάξει με απορία και δεν πρόκειται να συμφωνήσει, ποτέ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θέλει να ανταγωνιστεί και να βελτιωθεί, για τον Βικτόρ το μπάσκετ είναι πάνω απ' όλα. Φανταστείτε πως εκνευρίστηκε επειδή ηττήθηκε" ήταν τα πρώτα λόγια του Μπουνά Εντιαγέ, που αντιλαμβάνεται ότι πολλοί φοβούνται έναν σοβαρό τραυματισμό για τον αθλητή του.

"Ήρθαμε για να δείξουμε τον Βικτόρ σε όλο τον κόσμο, για να του δείξουμε πως θα είναι η ζωή του τα επόμενα 15 χρόνια όσον αφορά τη διαχείριση της προσοχής που θα αντιμετωπίζει.

Ήρθαμε για να διδαχθεί, για να μάθει. Θέλουμε να γίνει όσο καλύτερος μπορεί. Στο επόμενο ματς μπορεί και να δυσκολευθεί, αυτό που χρειάζεται είναι να μάθει τι σημαίνει συνέπεια. Να επαναλάβει, να βελτιωθεί, να μάθει" πρόσθεσε ο Εντιαγέ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ