NBA

Έξαλλος ο Γιούιν, του ζήτησαν διαπίστευση στο "Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν": "Όλοι σε αυτό το κτίριο πρέπει να ξέρουν ποιος είμαι"

Ο Πάτρικ Γιούιν στον πάγκο του Τζορτζτάουν
Ο Πάτρικ Γιούιν στον πάγκο του Τζορτζτάουν Ⓒ 2021 DARRON CUMMINGS/ASSOCIATED PRESS

Ο Πάτρικ Γιούιν ξέσπασε σε συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα Τζορτζτάουν-Βιλανόβα στο "Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν" των Νικς, λέγοντας ότι η ασφάλεια του γηπέδου του ζητούσε συνεχώς διαπίστευση, υποστηρίζοντας ότι δεν ήξερε ποιος είναι.

Οι Νικς διανύουν μία εξαιρετική σεζόν φέτος. Ίσως ωστόσο θα έπρεπε να θυμούνται ένα ακόμα πράγμα: Τους θρύλους της ομάδας. Αυτό προφανώς θα σκέφτηκε και ο Πάτρικ Γιούιν, ο οποίος ξέσπασε σε συνέντευξη τύπου επειδή η ασφάλεια του "Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν" δεν τον αναγνώρισε και του ζητούσε συνεχώς διαπίστευση!

Ο θρύλος των Νικς βρέθηκε στο γήπεδο που δοξάστηκε - σε βαθμό που ο αριθμός του βρίσκεται στην οροφή του γηπέδου - στο πλαίσιο του αγώνα του Τζορτζτάουν (όπου είναι προπονητής) με το Βιλανόβα. Και μετά τον αγώνα ξέσπασε, λέγοντας στα ΜΜΕ τι του συνέβη, νιώθοντας ότι δεν τον σέβονται.

Συγκεκριμένα, ο Γιούιν δήλωσε: "Νόμιζα ότι αυτό είναι το κτίριό μου και νιώθω άσχημα που με σταματούσαν, με συνόδευαν και μου ζητούσαν διαπίστευση. Όλοι στο κτίριο έπρεπε να ξέρουν ποιος διάολο είμαι.

Με σταματούσαν και δεν μπορούσα να κινηθώ στο κτίριο και σκεφτόμουν "Τι διάολο, δεν είναι αυτό το Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν;" Θα πρέπει να πάρω τον κύριο Ντόλαν (σ.σ Ιδιοκτήτης των Νικς) και να τον ρωτήσω: 'Κρέμεται ο αριθμός μου στην οροφή του γηπέδου ή όχι'";

Για την ιστορία, οι Νικς εξέδωσαν ανακοίνωση όπου ανέφεραν ότι ο Τζέιμς Ντόλαν επικοινώνησε με τον Γιούιν και λύθηκε η παρεξήγηση.

Δείτε το VIDEO με το ξέσπασμα του Γιούιν:

Photo Credits: ⓒ 2021 Darron Cummings/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ