EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης μέρας της 11ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης μέρας της 11ης αγωνιστικής
ANADOLU EFES

Η 11η αγωνιστική της EuroLeague ολοκληρώνεται με τρεις αναμετρήσεις σε Βελιγράδι, Βαρκελώνη και Βαλένθια. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της EuroLeague με τα παιχνίδια σε Βελιγράδι, Βαρκελώνη και Βαλένθια να ολοκληρώνουν την 11η αγωνιστική. Αναλυτικά οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ερυθρός Αστέρας - Αναντολού Εφές (21:00)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άνταμ Χάνγκα για το αποψινό ματς, με την συμμετοχή του Μπράνκο Λάζιτς να αποφασίζεται την ώρα του αγώνα. Πολλά τα προβλήματα για τον Ερντέμ Τζαν, ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μπράιαντ, Οζντεμίρογλου, Πλάις, Γουίλις και Ζίζιτς με την συμμετοχή του του νεοαποκτηθέντα Ντάουμ να είναι αμφίβολη.

Μπαρτσελόνα - Βιλερμπάν (21:30)

Ο Ρότζερ Γκριμάου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Καϊσέδο για το παιχνίδι με τους Γάλλους, ενώ οι Γιοκουμπάιτις και Βέσελι είναι αμφίβολοι. Για την Βιλερμπάν, η συμμετοχή των Ντε Κολό και Καχούντι θα κριθεί την ώρα του αγώνα.

Βαλένθια - Μπασκόνια (21:30)

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Χέρμανσον και Γιόβιτς για την Βαλένθια, ενώ από πλευράς Μπασκόνια η απόφαση για το αν θα αγωνιστεί ο Νίκος Ρογκαβόπουλος θα παρθεί την ώρα του αγώνα.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ