EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 2ης ημέρας της 21ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 2ης ημέρας της 21ης αγωνιστικής
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (12/1) με την δεύτερη ημέρα της 21ης αγωνιστικής, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αγώνες. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (12/1) στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της 21ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Αναντολού Εφές - Βίρτους Μπολόνια (19:30, Novasports 4)
Η Αναντολού Εφές θα παραταχθεί χωρίς τους Γουίλ Κλάιμπερν, Τζούστους Χόλατζ, Ερκάν Γιλμάζ και Ντόγκους Οζντεμίρογλου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ταϊρίκ Τζόουνς.
Η Βίρτους Μπολόνια δεν θα έχει τους Ντεβόντε Κάκοκ και Όγκνιεν Ντόμπριτς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζόρνταν Μίκι.

Παρτίζαν - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30, Novasports Start)
Η Παρτίζαν θα παραταχθεί δίχως τον Αλέκσα Αβράμοβιτς, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Άλεν Σμάιλαγκιτς.
Η Μακάμπι έχει χαρακτηρίσει ως αμφίβολη την συμμετοχή του Ταμίρ Μπλατ.

Μπασκόνια - Ολυμπιακός (21:30, Novasports Prime)
Η Μπασκόνια δεν έχει απουσίες.
Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πλήρης.

Μπαρτσελόνα - Ζάλγκιρις Κάουνας (21:30, Novasports 5)
Η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει στους Άλεξ Αμπρίνες, Τζέιμς Νάτζι και Μίκαελ Καϊσέντο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκολας Λαπροβίτολα.
Η Ζάλγκιρις θα παραταχθεί χωρίς τον Άρνας Μπουτκεβίτσιους.

Βιλερμπάν - Άλμπα Βερολίνου (22:00, Novasports 4)
Η Βιλερμπάν θα παραταχθεί χωρίς τον Νάντο Ντε Κολό, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ντεσόν Τόμας.
Η Άλμπα Βερολίνου θα στερηθεί των υπηρεσιών των Τζάστιν Μπιν, Μάρτιν Χέρμανσον και Λουίς Ολίντε, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζίγκα Σάμαρ.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ