EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ασύλληπτο καλάθι του Κλίβελαντ, το ηχηρό μπλοκ του Ναν και το δυναμικό κάρφωμα του ΜακΚίσικ στο Top-10 των Game 5

EuroLeague: Το ασύλληπτο καλάθι του Κλίβελαντ, το ηχηρό μπλοκ του Ναν και το δυναμικό κάρφωμα του ΜακΚίσικ στο Top-10 των Game 5
PRINT SCREEN

Το Top-10 των Game 5 της EuroLeague περιλαμβάνει το θεαματικό κάρφωμα του ΜακΚίσικ, τη μεγάλη τάπα του Ναν και το περιπετειώδες καλάθι του Κλίβελαντ μετά από αναπήδηση δέκα μέτρων στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τα playoffs της EuroLeague ολοκληρώθηκαν και τα ζευγάρια του Final Four σχηματίστηκαν με τις ομάδες να κλείνουν τις θέσεις τους για το Βερολίνο. Σε πέμπτα παιχνίδια κρίθηκαν οι τρεις από τις τέσσερις προημιτελικές σειρές, με τον Παναθηναϊκό AKTOR, τη Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό - κατά σειρά - να προκρίνονται στα ημιτελικά.

Οι δέκα καλύτερες φάσεις από τα συναρπαστικά Game 5 έχουν έντονο ελληνικό "χρώμα" με στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις πράσινων και ερυθρόλευκων, καθώς και από το παιχνίδι της Μονακό με τη Φενέρμπαχτσε, εκεί όπου "έλαμψαν" οι Γιώργος Παπαγιάννης και Νικ Καλάθης.

Στη θέση No.9 βρίσκεται το κάρφωμα του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στον αιφνιδιασμό και τέσσερις θέσεις ψηλότερα δεσπόζει η επιβλητική τάπα του Παπαγιάννη στον Μοτιεγιούνας.

Ο ΜακΚίσικ "κρεμάστηκε" στο καλάθι με εντυπωσιακό άλμα για να καταλάβει τη θέση No.3, ενώ στο δεύτερο "σκαλί του βάθρου" είναι η εντυπωσιακή και καθοριστική τάπα του Κέντρικ Ναν στον Κοέν. Στην κορυφή του Top-10 βρίσκεται το ασύλληπτο καλάθι του Κλίβελαντ, που σκόραρε μετά από αναπήδηση δέκα μέτρων στη στεφάνη.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΑΚΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ