EUROLEAGUE

EuroLeague: Στις 4 Απριλίου το Φενέρμπαχτσε - Μπάγερν, στις 29 Μαρτίου το Αρμανι - Μπάγερν που αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού

Ο Οθέλο Χάντερ της Μπάγερν
Ο Οθέλο Χάντερ της Μπάγερν UNICS.RU

Η EuroLeague Basketball ανακοίνωσε ότι ο αγώνας Φενέρμπαχτσε - Μπάγερν για την 26η αγωνιστική της EuroLeague που είχε αναβληθεί για 2η φορά λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην γερμανική ομάδα θα διεξαχθεί στις 4 Απριλίου, ενώ ο αγώνας Αρμάνι - Μπάγερν για την 30η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 29 Μαρτίου.

Δύο κενά που υπήρχαν στο πρόγραμμα της EuroLeague καλύφθηκαν. Όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή, ο ο αγώνας Αρμάνι - Μπάγερν για την 30η αγωνιστική της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 29 Μαρτίου, ενώ ο αγώνας της Φενέρμπαχτσε με την Μπάγερν για την 26η αγωνιστική στις 4 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι της Μπάγερν με την Φενέρ είχε αναβληθεί για δεύτερη φορά λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην γερμανική ομάδα, ενώ μερικές ημέρες αργότερα αναβλήθηκε και ο αγώνας της Μπάγερν με την Αρμάνι για την 30η αγωνιστική για τον ίδιο λόγο.

Για την ιστορία, μετά την ανακοίνωση των νέων ημερομηνιών των αγώνων, αυτό σημαίνει ότι η Μπάγερν θα κληθεί να δώσει 4 αγώνες σε 10 ημέρες ημέρες. Κι αυτό γιατί είναι προγραμματισμένο να υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα την 1η Απριλίου για την 33η αγωνιστική, ενώ στις 8 Απριλίου θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ στην Μαδρίτη για την 34η - και τελευταία - αγωνιστική. Ενδιάμεσα λοιπόν, θα βρεθεί στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ