EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει τη σειρά κόντρα στη Μονακό

EuroLeague: Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει τη σειρά κόντρα στη Μονακό
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Μονακό (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 4 για τα playoffs της EuroLeague, με τους ερυθρόλευκους να έχουν την ευκαιρία να κλείσουν τη σειρά και να "τσεκάρουν" το εισιτήριό τους για το Final Four του Βελιγραδίου. Συνέχεια και στη σειρά Μπάγερν - Μπαρτσελόνα.

Την ευκαιρία να κλείσει τη σειρά με τη Μονακό παίρνοντας δεύτερη νίκη μέσα στο Μόντε Κάρλο θα έχει ο Ολυμπιακός που θα αντιμετωπίσει τους Μονεγάσκους (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 4 για τα playoffs της EuroLeague.

Οι ερυθρόλευκοι του Γιώργου Μπαρτζώκα έχοντας κάνει το μπρέικ στο προηγούμενο ματς, ανέκτησαν το προβάδισμα στη σειρά (προηγούνται με 2-1 νίκες) και θα προσπαθήσουν να πάρουν την τελευταία και να προκριθούν στο Final Four του Βελιγραδίου. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Αναντολού Εφές που απέκλεισε την Αρμάνι Μιλάνο με 3-1.

Η Μονακό από την άλλη παίζει με την πλάτη στον τοίχο καθώς γνωρίζει πως σε περίπτωση ήττας, το παρθενικό της ταξίδι στη διοργάνωση και στα playoffs ολοκληρώνεται. Και οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα, με αυτό του Ολυμπιακού να ακούει στο όνομα Χασάν Μάρτιν και αντίστοιχα αυτό της Μονακό να είναι ο Άλφα Ντιάλο.

Στο άλλο παιχνίδι για τα playoffs της EuroLeague, η Μπάγερν θα φιλοξενήσει τη Μπαρτσελόνα στο Game 4 (21:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), με τους μπλαουγκράνα να έχουν το προβάδισμα με 2-1 και την ευκαιρία να κλείσουν και εκείνοι τη σειρά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στη EuroLeague

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΑΚΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ