ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

EuroLeague: Ιτούδης, Πασκουάλ και Περάσοβιτς δεν εγκαταλείπουν τη Ρωσία

Ο Ιτούδης με τον Πασκουάλ
Ο Ιτούδης με τον Πασκουάλ PHOTO BY ANATOLY MEDVED / ORANGE PICTURES / DPPI / DPPI VIA AFP

Οι προπονητές της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Ζενίτ και της Ούνικς Καζάν θα παραμείνουν στη Ρωσία, μέχρι νεωτέρας, παρά την αποχώρηση των περισσότερων ξένων παικτών τους.

Την ώρα που οι περισσότεροι ξένοι παίκτες από ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ και Ούνικς Καζάν αποχωρούν από τη Ρωσία, οι προπονητές των τριών ρωσικών ομάδων θα παραμείνουν στη χώρα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς έχουν πάρει την απόφαση να συνεχίσουν στη Ρωσία μέχρι νεωτέρας, παρά την εξέλιξη των πραγμάτων στη χώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει κοινή ανακοίνωση των τριών, όπου θα αποσαφηνίζουν τη θέση και την στάση τους.

Εξάλλου, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ και ο Ντάνιελ Χάκετ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχουν φύγει ακόμη από τη ρωσική πρωτεύουσα, παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι ξένοι συμπαίκτες τους το έχουν κάνει. Κάτι αντίστοιχο ισχύει επίσης για τους ξένους της Ούνικς Καζάν, με εξαίρεση τον Τζάρεντ Μπράντλεϊ που έφυγε την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την Ούνικς Καζάν μάλιστα, ο ρωσικός σύλλογος εξακολουθεί να αναζητά τρόπο να ταξιδέψει για την Ιταλία, όπου είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο το βράδυ της Τρίτης 1 Μαρτίου σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την EuroLeague.

Θυμίζουμε πάντως ότι εν όψει της τηλεδιάσκεψης που ξεκίνησε από την EuroLeague Basketball στις 16:00, οι τρεις ρωσικές ομάδες αιτήθηκαν την αναβολή των αγώνων τους μέχρι νεωτέρας.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΖΕΝΙΤ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ