ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ζενίτ αφήνει όλους παίκτες και τους προπονητές ελεύθερους να φύγουν από τη Ρωσία

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ζενίτ αφήνει όλους παίκτες και τους προπονητές ελεύθερους να φύγουν από τη Ρωσία
EUROKINISSI

Το δικαίωμα της επιλογής για την παραμονή τους ή όχι στη Ρωσία έδωσε η Ζενίτ στους ξένους παίκτες της. Κάθε ένας είναι ελεύθερος ν' αποφασίσει κατά το δοκούν.

Οι παίκτες της Ζενίτ είναι ελεύθεροι ν' αποφασίσουν για το αν θέλουν να παραμείνουν στη Ρωσία ή ν' αποχωρήσουν άμεσα για λόγους ασφαλείας.

Οι άνθρωποι της ρωσικής ομάδας, κατανοώντας το περίπλοκο της κατάστασης που έχει προκύψει μετά την εν εξελίξει στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία, ενημέρωσαν ότι άπαντες, συμπεριλαμβανομένου των μελών του τεχνικού τιμ και των στελεχών του οργανογράμματος, μπορούν να φύγουν από την Αγία Πετρούπολη χωρίς επιπτώσεις ή συνέπειες που προβλέπονται από τα συμβόλαιά τους.

Ο Νέιπιερ, που δεν είχε παίξει εξαιτίας τραυματισμού, είχε ήδη κάνει την αρχή, πριν καν το Stade Department στείλει οδηγία προς τους Αμερικανούς πολίτες για άμεση αναχώρηση από τα ρωσικά εδάφη.

Η ευχέρεια που δίνει σε παίκτες και προπονητές η διοίκηση της Ζενίτ δεν συνεπάγεται την αυτόματη λύση των συμβολαίων τους που παραμένουν σε ισχύ. Είναι μια διευκόλυνση που τους παρέχεται προκειμένου ο καθένας να μεταβεί όπου αυτός αισθάνεται περισσότερο ασφαλής.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΖΕΝΙΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ