ΖΕΝΙΤ

Ζενίτ: Ο Σαμπάζ Νέιπιερ αποχωρεί από την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ

Ζενίτ: Ο Σαμπάζ Νέιπιερ αποχωρεί από την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ
@ZENITBASKET

Πρόωρο και άδοξο φαίνεται πως θα είναι το τέλος στη συνεργασία της Ζενίτ με τον Σαμπάζ Νέιπιερ, αφού σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα ο εκρηκτικός γκαρντ επιστρέφει στις ΗΠΑ.

Μόλις δύο παιχνίδια φαίνεται πως κράτησε η καριέρα του Σαμπάζ Νέιπιερ στη Ζενίτ. Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, ο εκρηκτικός γκαρντ πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον ρωσικό σύλλογο.

Το πρόβλημα για τον ίδιο ξεκίνησε στις 19 Σεπτεμβρίου 2021, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο μόλις 30'' μετά από την έναρξη του τελικού του Super Cup της VTB League. Έκτοτε, έμεινε στα "πιτς" και δεν επέστρεψε. Είναι ενδεικτικό πάντως το γεγονός πως μόλις πριν από τρεις ημέρες, σε ενημέρωσή της η Ζενίτ έκανε λόγο για τον βαθμό ετοιμότητας του Σαμπάζ Νέιπιερ, που του επέτρεπε να αγωνιστεί ξανά για πρώτη φορά μετά από σχεδόν πέντε μήνες.

Αυτό το ζήτημα βέβαια είναι το έλασσον για τη Ζενίτ, η οποία περιμένει να δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα εντός της EuroLeague λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Θυμίζουμε πως οι ομάδες της διοργάνωσης πήραν την απόφαση όλοι οι εντός έδρας αγώνες των ρωσικών ομάδων να γίνονται σε ουδέτερο έδαφος, κάτι που πάντως δεν έπεισε τη Ζάλγκιρις, που εμμένει στην στάση της, να μην μπει στο ίδιο γήπεδο με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ και Ούνικς Καζάν.

TAGS ΖΕΝΙΤ EUROLEAGUE VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ