EUROLEAGUE

EuroLeague: Η Μπαρτσελόνα θα παίξει χωρίς Χίγκινς και Αμπρίνες κόντρα στη Βιλερμπάν

Ο Κόρι Χίγκινς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Κόρι Χίγκινς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα PHOTO CREDITS: FC BARCELONA

Χωρίς τους Κόρι Χίγκινς και Άλεξ Αμπρίνες θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα απέναντι στη Βιλερμπάν στη 12η αγωνιστική της EuroLeague (09/12, 21:30). Αμφίβολη η συμμετοχή αμφοτέρων στην προσεχή διαβολοβδομάδα, στην οποία η ομάδα του Γιασικεβίτσιους θα παίξει με Μονακό και Παναθηναϊκό.

Δύο σημαντικές απουσίες θα έχει στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστική της EuroLeague η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν (09/12, 21:30), αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Κόρι Χίγκινς και Άλεξ Αμπρίνες.

Όπως αναφέρει ο ισπανικός σύλλογος στην επίσημη ανακοίνωσή του, αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη μέση και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Να σημειώσουμε δε ότι την επόμενη εβδομάδα, υπάρχει διπλή αγωνιστική στην EuroLeague, κατά την οποία η Μπάρτσα θα παίξει εκτός με τη Μονακό (14/12, 20:00) και εντός με τον Παναθηναϊκό (16/12, 21:30).

Ο Ισπανός φόργουορντ μετράει 6.5 πόντους και 2.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 10 συμμετοχές στην EuroLeague, ενώ ο Αμερικανός γκραντ έχει 9.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε 11 παιχνίδια.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ