EUROLEAGUE

EuroLeague: Η deadline των μεταγραφών και η κίνηση τακτικής με τον Ρίκι Ρούμπιο

Ο Ρίκι Ρούμπιο
Ο Ρίκι Ρούμπιο © RON SCHWANE/AP IMAGES

Ο χρόνος κυλά πλέον αντίστροφα για τις ομάδες της EuroLeague που θέλουν να προχωρήσουν σε κάποια προσθήκη ή διορθωτική κίνηση, αφού το deadline των μεταγραφών πλησιάζει.

Τις τελευταίες διορθωτικές κινήσεις τους έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οι 18 ομάδες της EuroLeague. Ωστόσο, πρέπει να βιαστούν αν θέλουν να προσθέσουν κάποιον παίκτη στα ρόστερ τους. Κι αυτό γιατί η deadline των μεταγραφών εκπνέει το απόγευμα της Τετάρτης (7/2, 19:00).

Όταν μιλάμε για μεταγραφές δεν αναφερόμαστε φυσικά σε παίκτες που αγωνίζονται ήδη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Αυτό το "παράθυρο" για μετακίνηση από μία ομάδα της EuroLeague σε άλλη έχει κλείσει από τότε που ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της regular season.

Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές, ελεύθεροι, από το NBA, από το EuroCup, από το Basketball Champions League, από τα εγχώρια πρωταθλήματα της Ευρώπης, από την Ασία ή Αυστραλία είναι κανονικά διαθέσιμοι, αν μια ομάδα τους δηλώσει στο ρόστερ της πριν από το απόγευμα της Τετάρτης (7/2, 19:00).

Για αυτό ακριβώς το λόγο φαίνεται ότι θα προχωρήσει και η υπόθεση του Ρίκι Ρούμπιο στην Μπαρτσελόνα, παρότι δεν αναμένεται να αγωνιστεί άμεσα με τους μπλαουγκράνα. Αν θέλει όμως ο Ρότζερ Γκριμάου να χρησιμοποιήσει τον διεθνή Ισπανό γκαρντ κάποια στιγμή μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν στην EuroLeague, τότε πρέπει οι διαδικασίες να ολοκληρωθούν πριν από την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΟΝΑΚΟ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ