EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

EuroLeague Γυναικών: "Κλείδωσε" η τετράδα του Final Four

EuroLeague Γυναικών: "Κλείδωσε" η τετράδα του Final Four
EUROKINISSI

Η προημιτελική φάση της EuroLeague Γυναικών ολοκληρώθηκε, με τις τέσσερις ομάδες να παίρνουν την πρόκριση στο Final Four με "sweep" (2-0).

Οι εκπλήξεις αποφεύχθηκαν στην προημιτελική φάση της EuroLeague Γυναικών κι έτσι στο Final Four της διοργάνωσης προκρίθηκαν όλα τα... μεγαθήρια.

Σε μία επίδειξη ποιότητας των ισχυρών ομάδων, οι τέσσερις φιναλίστ πήραν το εισιτήριο με "sweep", αφού προκρίθηκαν με 2-0 νίκες, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία του θεσμού. Αξίζει να αναφερθεί ότι και οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν είχαν πλεονέκτημα έδρας και πανηγύρισαν τη νίκη στην έδρα του αντιπάλου τους.

Οι πανίσχυρες Εκατερίνενμπουργκ και Πράγα από τον πρώτο όμιλο και Ντιναμό Κουρσκ και Σόπρον από τον δεύτερο ομιλο (αυτόν που είχε συμμετάσχει ο Ολυμπιακός) θα είναι οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο το διάστημα 12-14 Απριλίου.

Στον πρώτο ημιτελικό η Εκατερίνενμπουργκ θα αντιμετωπίσει την Σόπρον στην επανάληψη του περσινού τελικού της διοργάνωσης, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό η Πράγα θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κουρσκ.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστή η έδρα του Final Four, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο μίας εκ των τεσσάρων φιναλίστ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Ζευγάρι Πρώτο παιχνίδι Δεύτερο παιχνίδι
Εκατερίνεντμπουργγκ - Ρίγα 78-45 77-55

Πράγα - Φενέρμπαχτσε

76-54 77-65
Ντιναμό Κουρσκ - Μπουρζ 89-53 81-77
Σόπρον - Πολκόβιτσε 66-65 74-64
TAGS EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ