EUROLEAGUE

EuroLeague: Αναβλήθηκε το Ζενίτ - Βιλερμπάν λόγω κορονοϊού, στον αέρα ο αγώνας με τον Ολυμπιακό

Ο Μπαρόν σε αγώνα της EuroLeague
Ο Μπαρόν σε αγώνα της EuroLeague PHOTO CREDITS: @ZENITBASKET

Τα πολλά κρούσματα κορονοϊού στη Ζενίτ έφεραν νέα αναβολή αγώνα της, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Βιλερμπάν (11/1). Στον "αέρα" ο αγώνας με τον Ολυμπιακό.

Η Ζενίτ είδε τον κορονοϊό να την χτυπά τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα την αναβολή του εκτός έδρας αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο. Δεδομένου του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων, αλλά και του γεγονότος πως ακολουθεί διαβολοβδομάδα, η EuroLeague Basketball ενημέρωσε για ακόμη μια αναβολή σε αγώνα της ρωσικής ομάδας.

Πρόκειται για την αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής, με αντίπαλο τη Βιλερμπάν στη Sibur Arena, ένα παιχνίδι που θεωρητικά θα γινόταν το βράδυ της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να επισημάνουμε πως δύο μέρες αργότερα, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει προγραμματισμένο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, το οποίο φυσικά είναι στον "αέρα" δεδομένων των συνθηκών.

Μπορεί μάλιστα η καραντίνα για τους εμβολιασμένους παίκτες να είναι πλέον επταήμερη (βλ. το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο), αλλά δεδομένου ότι τα κρούσματα στη ρωσική ομάδα ανακοινώθηκαν μόλις χθες, Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, είναι σαφές πως παραμένει εξαιρετικά πιθανό να αναβληθεί τρίτο σερί παιχνίδι της Ζενίτ.

TAGS EUROLEAGUE ΖΕΝΙΤ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ