EUROLEAGUE

EuroLeague: Αναβλήθηκε το Αρμάνι Μιλάνο - Ζενίτ, στον "αέρα" κι ο αγώνας των Ρώσων με τον Ολυμπιακό

EuroLeague: Αναβλήθηκε το Αρμάνι Μιλάνο - Ζενίτ, στον "αέρα" κι ο αγώνας των Ρώσων με τον Ολυμπιακό
PHOTO CREDITS: @ZENITBASKET

Μετά από τα τέσσερα κρούσματα κορονοϊού σε παίκτες που ανακοίνωσε η Ζενίτ, η EuroLeague αποφάσισε την αναβολή του ανάμεσα με την Αρμάνι Μιλάνο για την 19η αγωνιστική της διοργάνωσης. Κάπως έτσι, κι οι εννέα αγώνες του διημέρου αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας. Στον "αέρα" το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Το Αρμάνι Μιλάνο - Ζενίτ ήταν το τελευταίο ματς της 19ης αγωνιστικής που δεν είχε αναβληθεί, ωστόσο τα πέντε κρούσματα που ανακοίνωσαν οι Ρώσοι την Πέμπτη (6/1), εκ των οποίων τέσσερα αφορούν παίκτες, οδήγησαν την EuroLeague στην απόφαση να αναβάλει τον αγώνα, που ήταν προγραμματισμένος για την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου στο Mediolanum Forum.

Έτσι, μετά από αυτή την εξέλιξη όλα τα ματς της 19ης αγωνιστικής έχουν αναβληθεί λόγω κορονοϊού, με την EuroLeague να επιστρέφει στην δράση στις 11 Ιανουαρίου, με την έναρξη ακόμη μίας διαβολοβδομάδας.

Τα κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ δεν αποκλείεται μάλιστα να επηρεάσουν και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στο ΣΕΦ -στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Κι αυτό γιατί τότε θα συμπληρώνεται το περίφημο επταήμερο της αποχής από την δράση, όπως αυτό αποφασίστηκε από τις ομάδες - μετόχους της EuroLeague Basketball στην τηλεδιάσκεψη που έγινε τις προηγούμενες ημέρες με θέμα την ανανέωση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

TAGS EUROLEAGUE ΖΕΝΙΤ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ