ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

EuroBasket, Μάνιον στο SPORT24: "Η Ελλάδα έχει έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, θα είναι σκληρό παιχνίδι"

EuroBasket, Μάνιον στο SPORT24: "Η Ελλάδα έχει έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, θα είναι σκληρό παιχνίδι"
FIBA

Για την αναμέτρηση με αντίπαλο την Ελλάδα (3/9, 22:00, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24) αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε στην κάμερα του SPORT24 και τον Σπύρο Καβαλιεράτο, ο Νίκο Μάνιον.

Η Ιταλία έκανε το πρώτο βήμα στο EuroBasket 2022 απέναντι στην σαφώς πιο αδύναμη Εσθονία, την οποία κέρδισε στην πρεμιέρα του Δ' Ομίλου που διεξάγεται στο Μιλάνο. Ο Νίκο Μάνιον πραγματοποίησε γεμάτη εμφάνιση με 12 πόντους και 4 ασίστ και πλέον ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Ελλάδα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πριν από αυτή τη μάχη ωστόσο ο Νίκο Μάνιον μίλησε στο SPORT24 για την μεγάλη αναμέτρηση αλλά και την εξέλιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

"Θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι. Είναι προφανές ότι έχουν έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Πρέπει να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται, να παίξουμε ομαδικό μπάσκετ και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι".

Για την εξέλιξη του Γιάννη από όταν ο ίδιος αγωνιζόταν στους Γουόριορς: "Κάθε καλοκαίρι ο Γιάννης προσθέτει κάτι στο παιχνίδι του. Σουτάρει πολύ καλύτερα τώρα και έχει φτιάξει πολύ το σώμα του. Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Μπορούμε να κοντράρουμε κάθε ομάδα. Έχουμε τον κόσμο στο πλάι μας και αν παίξουμε σαν ομάδα μπορούμε να πάρουμε κάθε ματς".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ