EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022: Το quiz του Ποτσέκο και το στοίχημα των 40 ευρώ πριν από το ματς με την Σερβία

EuroBasket 2022: Το quiz του Ποτσέκο και το στοίχημα των 40 ευρώ πριν από το ματς με την Σερβία

Έναν ιδιαίτερο τρόπο να εμπνεύσει τους παίκτες του πριν από το παιχνίδι με την Σερβία είχε βρει ο Τζανμάρκο Ποτσέκο που έβαλε ένα quiz στους παίκτες του ποντάροντας 40 ευρώ.

Μετά από την συγκλονιστική νίκη της Ιταλίας κόντρα στην Σερβία ο προπονητής της "σκουάντρα ατζούρα", Τζανμάρκο Ποτσέκο αποτελεί το πιο "καυτό" όνομα στο EuroBasket 2022 στο Βερολίνο. Οι αντιδράσεις του Ιταλού προπονητή, μοναδικές. Τα κλάματα, τα φιλιά στους παίκτες του, το άλμα πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και η πιστωτική του κάρτα αποτελούν μερικά από τα κατορθώματά του στην γερμανική πόλη.

Πριν από το παιχνίδι με αντίπαλο την Σερβία ο Ποτσέκο είχε βρει έναν ιδιαίτερο τρόπο να εμπνεύσει τους παίκτες του και να τους εξυψώσει το ηθικό, ξέροντας πως μπροστά υπήρχε ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι. Στα αποδυτήρια, ο Ποτσέκο έβγαλε 40 ευρώ από την τσέπη του και είπε στους παίκτες του.

"Έχω 40 ευρώ. Συμβολικό ποσό. Ποιος θα μαντέψει ως ομάδα σε ποια στατιστική κατηγορία είμαστε πρώτοι σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε χρόνο να το δούμε μην ανησυχείτε".

Πολλοί παίκτες έκαναν τις εικασίες τους, είπαν τα ριμπάουντ, τα τρίποντα αλλά κανείς δεν το βρήκε αμέσως. Τότε ο Τεσιτόρι απάντησε "έχουμε την καλύτερη άμυνα, δεχόμαστε τους λιγότερους πόντους".

Τότε ο Ποτσέκο πήγε προς το μέρος του, του έδωσε τα χρήματα και είπε πως όντως έχουν την καλύτερη άμυνα και αυτή θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν απέναντι στην Σερβία.

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ