ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

EuroBasket 2022, Ρούντι Φερνάντεθ: "Αυτή η φανέλα είναι τα πάντα, είμαστε μια οικογένεια"

EuroBasket 2022, Ρούντι Φερνάντεθ: "Αυτή η φανέλα είναι τα πάντα, είμαστε μια οικογένεια"
FIBA

Η Ισπανία έκλεισε τη θέση της στον τελικό του EuroBasket 2022 και ο Ρούντι Φερνάντεθ δεν είπε πολλά όμως στάθηκε στην αγάπη για την φανέλα και την ομάδα.

Η Ισπανία ήταν από πολλούς ξεγραμμένη, όμως οι παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο πήγαν κόντρα στα προγνωστικά κλείνοντας θέση στον μεγάλο τελικό του EuroBasket 2022, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Γαλλία. Ο Ρούντι Φερνάντεθ έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά και σε δηλώσεις του μετά από την λήξη του αγώνα στάθηκε στην φανέλα, την βαριά ισπανική φανέλα που είναι τα πάντα για τους παίκτες και για την οποία μάχονται ασταμάτητα.

"Αυτή η φανέλα! Αυτή η φανέλα είναι τα πάντα. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό φαίνεται παντού. Είμαστε μια οικογένεια!"

Η Ισπανία άφησε απογοητευμένους τους Γερμανούς μέσα στο σπίτι τους, με τον μπασκετμπολίστα που όλοι αγαπούν να μισούν, τον Ρούντι Φερνάντεθ να ετοιμάζεται να προσθέσει το 11ο μετάλλιο στην συλλογή του και το έκτο χρυσό σε EuroBasket.

Το SPORT24 βρίσκεται εκεί όπου χτυπά η καρδιά του EuroBasket. Σύμμαχος της αποστολής σε Μιλάνο και Βερολίνο είναι η Stoiximan, με πολλές επιλογές και δεκάδες ειδικά στοιχήματα για την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ