EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022: Οι Ιταλοί διεθνείς δεν υπερχρέωσαν την πιστωτική του Ποτσέκο

EuroBasket 2022: Οι Ιταλοί διεθνείς δεν υπερχρέωσαν την πιστωτική του Ποτσέκο
FIBA

Πολύ φθηνά την έβγαλε ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο, καθώς οι παίκτες του τον χρέωσαν μόνο το κόστος του δείπνου για τη νίκη επί της Σερβίας και την πρόκριση στα προημιτελικά του EuroBasket 2022.

Ο τρελο-Ποτσέκο είχε όλη την καλή διάθεση να ξοδευτεί για τους παίκτες του. Να χρεωθεί στην πιστωτική του για ό,τι ήθελαν ως ανταμοιβή για την έκσταση που του προσέφεραν αποκλείοντας τη Σερβία και παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του EuroBasket 2022.

Κόντρα πάντως στο γεγονός πως ο εκλέκτορας της σκουάντρα ατζούρα τούς έδωσε την τραπεζική κάρτα του και μαζί το ελεύθερο να πληρώσουν μ' αυτήν τα πάντα, οι Ιταλοί διεθνείς προτίμησαν να 'ναι φειδωλοί. Βγήκαν απλώς για φαγητό, δεν ήπιαν καθόλου και επέστρεψαν σχετικά γρήγορα στο ξενοδοχείο.

"Γιορτάσαμε τη νίκη με την πιστωτική του προπονητή μας χωρίς όμως να είμαστε υπερβολικοί", ομολόγησε στην Gazzetta dello Sport ο Μάρκο Σπίσου που είχε παραλάβει την πιστωτική από τον Ποτσέκο και μαζί την ευθύνη να πληρώνει τους λογαριασμούς.

Κατά πληροφορίες, ούτε 1000 ευρώ τού κόστισε του Ιταλού εκλέκτορα η έξοδος των παικτών του. Με κοτομπουκιές και νερό που παρήγγειλε η παρέα των δώδεκα ατόμων πόσο ν' ανέβει ο λογαριασμός;

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ