ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

EuroBasket 2022, Ο Μουστάφα Φαλ στο SPORT24: "Κράτησα τον λόγο μου, είμαστε στον τελικό"

EuroBasket 2022, Ο Μουστάφα Φαλ στο SPORT24: "Κράτησα τον λόγο μου, είμαστε στον τελικό"

Ο Μουστάφα Φαλ μίλησε στο SPORT24 μετά από την επιστροφή της Γαλλίας σε τελικό του EuroBasket, τονίζοντας πως κράτησε τον λόγο του, όπως τον είχε δώσει πριν από μερικές ημέρες.

Μετά από τη νίκη επί της Τουρκίας, ο Μουστάφα Φαλ είχε πει στο SPORT24 πως ο μεγάλος στόχος της Γαλλίας είναι η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Πέντε μέρες αργότερα, ο σέντερ του Ολυμπιακού απέδειξε πως... κράτησε τον λόγο του, πανηγυρίζοντας μια πολύ εύκολη (όσο και άνετη) πρόκριση στον μεγάλο τελικό του EuroBasket 2022.

Η Πολωνία αποδείχθηκε πολύ χαμηλό εμπόδιο (βασικά το έκαναν να φαίνεται τέτοιο οι παίκτες του Βενσάν Κολέ), με τον Μουστάφα Φαλ να... επιστρέφει και να εξηγεί στο SPORT24 πως πλέον ένα πράγμα υπάρχει στο μυαλό όλων στο στρατόπεδο των μπλε.

"Είδες, κράτησα τον λόγο μου (Γελάει)" ήταν η πρώτη ατάκα που είπε στο SPORT24 μόλις τον σταματήσαμε στη μεικτή ζώνη. Θυμόταν προφανώς τη στιχομυθία που είχε προηγηθεί.

Ενώ συνέχισε: "Ο στόχος ήταν η παρουσία στον τελικό, η διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου. Δεν λέω ότι θα το κερδίσουμε ό,τι κι αν γίνει, απλά θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων για να τα καταφέρουμε. Δεν έχει σημασία ποιος θα παίξει πολύ ή λίγο, όποιος είναι στο γήπεδο θα παλέψει και θα μοχθήσει".

Το SPORT24 βρίσκεται εκεί όπου χτυπά η καρδιά του EuroBasket. Σύμμαχος της αποστολής σε Μιλάνο και Βερολίνο είναι η Stoiximan, με πολλές επιλογές και δεκάδες ειδικά στοιχήματα για την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση.

Αυτή τη φορά, η Γαλλία δεν χρειάστηκε την τύχη ή τις χαμένες βολές του αντιπάλου για να πάρει την πρόκριση. Τελείωσε με τα πάντα πολύ πιο απλά. Τι πιστεύει όμως ο ίδιος; Η Γαλλία είναι τυχερή ή ικανή;

"Δεν ξέρω, να σου πω την αλήθεια για την τύχη που λες. Η τύχη είναι μέρος του παιχνιδιού. Κάποιες φορές είναι μαζί σου, κάποιες φορές απέναντι. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ή να προδικάσει κάτι. Είδαμε όμως πως τόσο με την Τουρκία όσο και με την Ιταλία ήμασταν καλύτεροι στην παράταση. Δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να πάρουμε δύο κλειστές νίκες. Δεν είναι δουλειά μας να ελέγξουμε τα πεπραγμένα των άλλων ομάδων. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά που μας αναλογεί".

Πριν τον αποχαιρετήσουμε, τον ρωτήσαμε για τον Ολυμπιακό, η επιστροφή στον οποίο πήρε παράταση μερικών ημερών λόγω της παρουσίας της Γαλλίας στον τελικό του EuroBasket 2022. "Συναντήθηκα με τον Νίκο Λεπενιώτη στο Βερολίνο, μιλήσαμε για το πώς θα είναι η ομάδα. Θα έλεγα πως ήταν μια πολύ όμορφη φιλική συζήτηση" ανέφερε σχετικά, πριν παραδεχθεί πως "δεν είδα τα φιλικά με τη Φενέρμπαχτσε, είμαι απόλυτα προσηλωμένος σε ό,τι κάνουμε με την Εθνική. Από τη Δευτέρα θα ασχοληθώ με τον Ολυμπιακό".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ