EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022, Ντόντσιτς: "Θα πόνταρα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ότι θα σκοράρει τους περισσότερους πόντους σε έναν αγώνα, επειδή είναι ο... Γιάννης"

Ο Λούκα Ντόντσιτς στη διάρκεια του αγώνα με τη Βοσνία
Ο Λούκα Ντόντσιτς στη διάρκεια του αγώνα με τη Βοσνία FIBA

Ο Λούκα Ντόντσιτς ρωτήθηκε για το σε ποιον παίκτη θα πόνταρε ότι θα σημείωνε τους περισσότερους πόντους σε έναν αγώνα του EuroBasket 2022, απαντώντας στον Γιάννη Αντετοκούνμπο επειδή... είναι ο Γιάννης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας με 41 πόντους στην νίκη με 99-79 επί της Ουκρανίας, μπαίνοντας στην ίδια κουβέντα με τον Νίκο Γκάλη και τον Ντιρκ Νοβίτσκι. Λίγες ώρες αργότερα ο Λούκα Ντόντσιτς σταμάτησε στους 36 πόντους στην νίκη της Σλοβενίας (88-80) επί της Γερμανίας. Ο σταρ των Μάβερικς ωστόσο έχει μία ξεκάθαρη άποψη σε ένα συγκεκριμένο ερώτημα.

Με το παιχνίδι της Σλοβενίας να έχει ολοκληρωθεί, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον 23χρονο γκαρντ/φόργουορντ σε ποιον παίκτη θα πόνταρε ότι στο τέλος του τουρνουά θα έχει το ρεκόρ πόντων σε έναν αγώνα στην φετινή διοργάνωση. Και η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: "Ποιος θα σκόραρε τους περισσότερους πόντους σε έναν αγώνα; Θα πόνταρα στον Γιάννη. Γιατί; Επειδή είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο".

Δείτε το VIDEO:

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ