EUROBASKET

Eurobasket 2022: Ο Σκαριόλο θα αποχωρήσει από την εθνική Ισπανίας μετά την διοργάνωση σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο EUROKINISSI

Το Eurobasket 2022 θα είναι σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η τελευταία διοργάνωση που ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα καθίσει στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας, με τους Ίβηρες να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Ο κύκλος του Σέρτζιο Σκαριόλο στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας φαίνεται ότι πλησιάζει σιγά-σιγά προς το τέλος του. Αυτό υποστηρίζει η ισπανική ιστοσελίδα "encestando", αναφέροντας ότι ο έμπειρος τεχνικός θα αποχωρήσει από τον πάγκο των Ιβήρων μετά το Eurobasket 2022.

Με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο λόγος που θα συμβεί αυτό είναι η πρόκριση της Βίρτους Μπολόνια στην EuroLeague της επόμενης σεζόν. Ο λόγος είναι ότι η παρουσία της Βίρτους στην EuroLeague θα έχει ως αποτέλεσμα οι ημερομηνίες των αγώνων της ιταλικής ομάδας θα συμπέσουν με τους αγώνες της Ισπανίας στα "παράθυρα" της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Νοέμβριο του 2022 και τον Φλεβάρη του 2023.

Στην Ομοσπονδία της Ισπανίας έχει ήδη ξεκινήσει η αναζητηση του αντικαταστάτη του Σκαριόλο, με το όνομα του Χουάν Πεναρόνια (προπονητής της Βαλένθια) να είναι το πρώτο που έπεσε στο τραπέζι.

TAGS EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ