ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

EuroBasket 2022, Γιοχάνες Φόγκτμαν: "Δεν βρήκαμε τρόπους για να περιορίσουμε τον Λορέντζο Μπράουν"

Ο Γιοχάνες Φόγκτμαν
Ο Γιοχάνες Φόγκτμαν FIBA

Ο Γιοχάνες Φόγκτμαν δεν είχε διάθεση για πολλές κουβέντες μετά από την ήττα από την Ισπανία. Είπε δύο λόγια, αλλά αυτά αρκούσαν για να περιγράψουν την κατάσταση.

Ο Λορέντζο Μπράουν ήταν η μεγαλύτερη πληγή για την άμυνα της Γερμανίας στον ημιτελικό του EuroBasket 2022, όπως παραδέχθηκε ο Γιοχάνες Φόγκτμαν μετά από το φινάλε του. Έμπειρος όσο λίγοι στην ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ, ο ψηλός της Αρμάνι Μιλάνο δεν παραπλανήθηκε από τα χαμένα σουτ της Γερμανίας στα τελευταία λεπτά, εξηγώντας πως όλα είχαν να κάνουν με την κακή άμυνα, ειδικά στο φινάλε της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε ο ψηλός της Γερμανίας:

"Αν κοιτάξεις το σκορ, θα δεις ότι το πρόβλημα δεν ήταν η άμυνα. Το θέμα ήταν πως δεν καταφέραμε να περιορίσουμε το πικ εν ρολ της Ισπανίας, ειδικά με τον Λορέντζο Μπράουν. Οι 96 πόντοι στην άμυνα είναι υπερβολικό νούμερο για έναν ημιτελικό. Σε καμία περίπτωση δεν μπορέσαμε να βρούμε τρόπο να περιορίσουμε τον Λορέντζο Μπράουν και αυτό μας διέλυσε. Σε κάποια σημεία, η ένταση που βγάζαμε ήταν η λύση, αλλά σε γενικές γραμμές η άμυνα ήταν το κλειδί για ό,τι έγινε".

Το SPORT24 βρίσκεται εκεί όπου χτυπά η καρδιά του EuroBasket. Σύμμαχος της αποστολής σε Μιλάνο και Βερολίνο είναι η Stoiximan, με πολλές επιλογές και δεκάδες ειδικά στοιχήματα για την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ