EUROLEAGUE

Έτσι εκτέλεσε ο Παππάς την ΤΣΣΚΑ

Έτσι εκτέλεσε ο Παππάς την ΤΣΣΚΑ

Δείτε σε VIDEOs όλα όσα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (20/04) ο Νίκος Παππάς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο δεδομένα καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του στην Euroleague! Και δεν ήταν και λίγα...

O Nίκος Παππάς ήταν το απρόβλεπτο στοιχείο που άλλαξε τις ισορροπίες στην προημιτελική σειρά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε μια βραδιά που ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 2-1 ενώ ο ίδιος κατέρριψε πέντε ατομικά ρεκόρ στην Euroleague.

Επιμέλεια VIDEOs: Κώστας Χολίδης

Τι άλλο έκανε χθες (20/04) το βράδυ στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου οι "πράσινοι" απέδειξαν ότι έχουν σφυγμό και ότι δεν πρόκειται να παραδοθούν έτσι εύκολα στην "ομάδα του στρατού";

Δείτε καρέ-καρέ το σόου του Νίκου Παππά κόντρα στην ΤΣΣΚΑ . Από το πρώτο drive και το κερδισμένο φάουλ από τον Αντρέι Κιριλένκο, ως τα τρίποντα και τις κρίσιμες βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα!

Η ταινία της... ζωής του

Ο 25χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού πάτησε παρκέ αντί του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο 5'. Λίγο αργότερα πήρε τα βήματα και κέρδισε φάουλ από τον Κιριλένκο σε προσπάθειά του για ντράιβ.

Εν συνεχεία, μείωσε σε 7-12 με 2/2 βολές, στα 3'28" για τη λήξη της πρώτης περιόδου στο ΟΑΚΑ.

Ο Μανουτσάρ Μαρκοϊσβίλι σταματάει με φάουλ τον Παππά, ο οποίος μειώνει αρχικά σε 11-16 με 1/2 βολές και στη συνέχεια σταματάει με φάουλ τον Τεόντοσιτς.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα της ΤΣΣΚΑ. Στην προκειμένη, ο Άαρον Τζάκσον έκανε φάουλ για να σταματήσει τον αιφνιδιασμό.

Στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου, ο Παππάς μαζεύει το αμυντικό ριμπάουντ μετά το άστοχο σουτ του Μαρκοϊσβίλι, τρέχει στον αιφνιδιασμό και βγάζει την ασίστ στον Νέλσον για το εντυπωσιακό κάρφωμα του Αμερικανού (18-22, 11'53").

Το πρώτο τρίποντο του νεαρού γκαρντ στον αγώνα, έπειτα από ασίστ του Διαμαντίδη. Για την ιστορία, οι "πράσινοι" είχαν 16/31 σουτ έξω από τα 6,75μ. κάτι που μεταφράζεται σε ποσοστό ευστοχίας 51%!

Ο Τζέιμς Γκιστ βρίσκει τον Νίκο Παππά σε θέση... offside και αυτός καρφώνει για το 34-34 του πρώτου ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ, μέσα σε πανδαιμόνιο!

Ο "μπόμπερ" του Παναθηναϊκού σκοράρει πίσω από τα 6μ.75 μπροστά στον Βοροντσέβιτς και δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους!

Τι ακολούθησε; Κλέψιμο στον Βοροντσέβιτς, πάσα στον Διαμαντίδη, ασίστ του "Μήτσου" στον Γκιστ και 42-37 για τον Παναθηναϊκό, με τρίποντο του Αμερικανού!

Παππάς ξανά για τρεις και ο Παναθηναϊκός στο +8 (45-37, 21'51")

Κλέψιμο και καλάθι στον αιφνιδιασμό μπροστά στον Τεόντοσιτς! Ήταν η τελευταία φάση του Παππά στην τρίτη περίοδο, πριν από το σόου στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι ρόλοι... αντιστράφηκαν, όταν ο Παππάς (τον έκλεισαν οι Χάινς, Τεόντοσιτς κι ενώ... περίμενε ο Αντρέι Κιριλένκο) έβγαλε την ασίστ στον Διαμαντίδη.

Ωραία άμυνα στον Χάινς, κλέψιμο, πάσα στον Διαμαντίδη, ξανά Παππάς, ασίστ στον Γιάνκοβιτς και 61-55 με τρίποντο στον αιφνιδιασμό!

Η άμυνα του ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον έχει αφήσει αμαρκάριστο πίσω από τα 6μ.75. Έγκλημα! Ο Γκιστ βρίσκει τον συμπαίκτη του και ο Παππάς σκοράρει κι εκτοξεύει τη διαφορά στο +9 (66-57, 32'59")

Ίδια κατάληξη και στα 44.8" για τη λήξη, όταν η ΤΣΣΚΑ προσπαθεί να γυρίσει το παιχνίδι και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ευστοχεί σε νέο τρίποντο, για το 80-75!

Ο Γουίμς παλεύει μόνος του να χαρίσει τη νίκη στην ΤΣΣΚΑ όταν ο Παππάς κέρδισε φάουλ από τον Ντε Κολό κι έκανε το 84-80 με 2/2 βολές στα 23.1".

Το φινάλε του αγώνα! Ο Κάιλ Χάινς έκανε το 85-85 και ο Παναθηναϊκός είχε στη διάθεσή του 4.5" για να εκδηλώσει επίθεση. Ο Παππάς κερδίζει φάουλ από τον Γουίμς στα 3.5" και "κλειδώνει" τη νίκη των "πράσινων" με 1/2 βολές.

Δείτε σε ένα βίντεο τη βραδιά των ρεκόρ για τον Νίκο Παππά

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ