ΕΟΚ

Εθνική ομάδα esports: Νέα ημερομηνία και τρόπος διεξαγωγής του τουρνουά προεπιλογής

Εθνική ομάδα esports: Νέα ημερομηνία και τρόπος διεξαγωγής του τουρνουά προεπιλογής
EUROKINISSI

Μετά από τη μεγάλη ανταπόκριση των μελών της κοινότητας του ηλεκτρονικού αθλητισμού, αλλά και το επιτακτικό αίτημα υβριδικής διεξαγωγής -τόσο με αυτοπρόσωπη όσο και με απομακρυσμένη παρουσία-  το τουρνουά προεπιλογής των μελών της Εθνικής Ομάδας esports θα γίνει στις 8 Ιουλίου.

Στις 8 Ιουλίου θα διεξαχθεί το τουρνουά προεπιλογής των μελών της Εθνικής Ομάδας esports, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ το μεσημέρι της Τρίτης (20/6). Σε αυτό θα επιτραπεί και η εξ αποστάσεως συμμετοχή των αιτούντων που διαμένουν εκτός Αττικής.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην διαδικασία προεπιλογής των μελών της Εθνικής ομάδας eSports θα πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις :

  • Να έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.
  • Να έχουν Ελληνική υπηκοότητα.
  • Να έχουν τον δικό τους Pro-Am παίκτη στο NBA 2K23 σε PlayStation 5.
  • Το PSN ID που χρησιμοποιούν δεν πρέπει να περιέχει προσβλητική γλώσσα.
  • Να έχουν ενεργή συνδρομή στο PS Plus.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής ΕΔΩ μέχρι και τις 23/06/2023.

Οι τελικοί συμμετέχοντες στο τουρνουά προεπιλογής θα επιλεχθούν με κριτήριο τα στατιστικά τους, τις θέσεις στις οποίες αγωνίζονται και στο ομαδικό τους πνεύμα. Προτεραιότητα θα έχουν οι παίκτες Pro-Am που τα στατιστικά τους αγγίζουν το 95 overall rating. Σε κάθε περίπτωση, η ΕΟΚ είναι η αποκλειστική υπεύθυνη για την επιλογή των παικτών που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά προεπιλογής, οι οποίοι θα ενταχθούν στο National Pool της ομοσπονδίας με δυνατότητα ένταξης στην τελική προεπιλογή της Εθνικής Esports.

Οι τελικοί συμμετέχοντες στο τουρνουά προεπιλογής θα ειδοποιηθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που δήλωσαν στην αίτηση συμμετοχής.

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία, μπορεί να επικοινωνείτε στο email [email protected]

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ