ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική μπάσκετ: To VIDEO με τον διάλογο του Ντόρσεϊ με τον Σέρβο δημοσιογράφο για τις βολές του Αντετοκούνμπο

Εθνική μπάσκετ: To VIDEO με τον διάλογο του Ντόρσεϊ με τον Σέρβο δημοσιογράφο για τις βολές του Αντετοκούνμπο

Στις βολές του Γιάννη Αντετοκούνμπο στάθηκε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έπειτα από ερώτηση Σέρβου δημοσιογράφου αναφέροντας πως ο Greek Freak ήταν ο μοναδικός που εκτέλεσε βολές.

Το ματς ανάμεσα στην Σερβία και την Ελλάδα ήταν ιδιαίτερο μιας και οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Νίκολα Γιόκιτς τέθηκαν αντιμέτωποι. Ένα από τα στατιστικά της αναμέτρησης που ξεχώρισαν ήταν το γεγονός πως ο Γιάννης ήταν ο μοναδικός παίκτης της Εθνικής που εκτέλεσε βολές.

Σε αυτό στάθηκε και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην συνέντευξη Τύπου έπειτα από ερώτηση Σέρβου δημοσιογράφου. Ο δημοσιογράφος προσπάθησε να "πάρει κάτι περισσότερο" από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον Έλληνα ομογενή γκαρντ να απαντά.

"Ο Γιάννης είχε 10/14 βολές και ουδείς άλλος σούταρε βολές από την ομάδα μου. Δεν ξέρω τι συνέβη, γιατί ο Γιάννης δεν είναι ο μοναδικός που πρέπει να σουτάρει βολές. Κοιτάζω τα στατιστικά και είμαι έκπληκτος! Πώς γίνεται ένας παίκτης να παίρνει όλες τις βολές της ομάδας του", με τον Δημήτρη Ιτούδη να διακόπτει τον δημοσιογράφο που θέλησε να συνεχίσει την ερώτηση και να υπερασπίζεται τον παίκτη του.

Δείτε το video με την απάντηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ για τις βολές του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Δείτε την Game Night της Πέμπτης όπου ο Παντελής Βλαχόπουλος, μαζί με τον Θέμη Καίσαρη και τον Τσάρλυ σχολίασαν το σπουδαίο ματς της Εθνικής κόντρα στη Σερβία με LIVE σύνδεση από το Βελιγράδι.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ