ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

Εθνική μπάσκετ, ο Ντόρσεϊ στην Game Night: "Μου αρέσει να είμαι ο... κακός όταν παίζω σε τέτοια γήπεδα που με γιουχάρουν"

Εθνική μπάσκετ, ο Ντόρσεϊ στην Game Night: "Μου αρέσει να είμαι ο... κακός όταν παίζω σε τέτοια γήπεδα που με γιουχάρουν"
PRINTSCREEN

Ο Τάιλερ Ντάρσεϊ μιλώντας στην Game Night μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Ιταλίας τόνισε πως του αρέσει να είναι ο κακός της υπόθεσης (villain) σε γήπεδα που τον γιουχάρουν, καθώς του δίνει ενέργεια.

Η Εθνική μπάσκετ επικράτησε 85-81 της Ιταλίας και έκανε το 2-0 στο δρόμο προς το 5/5 στη φάση των ομίλων του EuroBasket 2022.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μετά το τέλος του αγώνα στην Game Night αναφέρθηκε στην καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Ιταλοί στο Mediolanum Forum τονίζοντας πως το αρέσει να είναι ο villain, δηλαδή ο κακός της υπόθεσης, καθώς του δίνει ενέργεια.

Οι δηλώσεις του Ντόρσεϊ:

Για το ματς: "Πρέπει να παλεύουμε, είχαν εξαιρετική ατμόσφαιρα, σκόραραν τρίποντα και κατάφεραν να επιστρέψουν. Όμως παλέψαμε και τα καταφέραμε".

Για την καυτή ατμόσφαιρα στο Forum: "Έχω συνηθίσει τέτοια ατμόσφαιρα, σε πολλά ματς που έχω παίξει στην Ευρώπη . Μου αρέσει να είμαι ο κακός όταν παίζω σε τέτοια γήπεδα που με γιουχάρουν, μου δίνει ενέργεια. Λατρεύω να παίζω εκτός έδρας".

Αν προτιμάει μία καλή άμυνα που κρίνει αγώνα ή ένα τρίποντο: "Η άμυνα είναι πιο σημαντική, αυτή κάνει τα διαφορά, έτσι τα καταφέραμε στο τέλος του παιχνιδιού".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ