ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Μπάσκετ: Ο λόγος του Ιτούδη γι' αυτό που έγινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα με την Ουκρανία

Εθνική Μπάσκετ: Ο λόγος του Ιτούδη γι' αυτό που έγινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα με την Ουκρανία
INTIME SPORTS

Δεν αποκάλυψε τι συνέβη στα αποδυτήρια, όμως ο Δημήτρης Ιτούδης είπε στους παίκτες του πως του άρεσε αυτό που είδε στο ημίχρονο του αγώνα με την Ουκρανία.

Μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον διακόπτη που γύρισε στο ημίχρονο του αγώνα με την Ουκρανία, όμως ο Δημήτρης Ιτούδης δεν αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη στα αποδυτήρια της Εθνικής. Μετά από το φινάλε της αναμέτρησης που έδωσε στην Ελλάδα την πρώτη θέση του Γ' ομίλου στο EuroBasket 2022 ο έμπειρος προπονητής γύρισε εκεί και αποθέωσε τους παίκτες του, λέγοντάς τους ότι έχουν δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες με αυτές τις εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει στο Μιλάνο.

"Το μέλλον λέει πως έχουμε μία ακόμη μέρα στην Ιταλία και έναν ακόμη αγώνα" είπε ο Ιτούδης στην αρχή του λόγου του και συνέχισε: "Προετοιμαστείτε πνευματικά. Μην σκέφτεστε «α, ωραία χαλαρώνουμε». Δημιουργούμε προσδοκίες με όσα έχουμε κάνει έως τώρα. Για εμάς τους ίδιους, για τον κόσμο που μας στηρίζει, για τη χώρα μας και δεν μπορούμε να βγούμε εκεί έξω χωρίς κίνητρο. Οπότε, προετοιμάστε τους εαυτούς σας. Είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να βγούμε εκεί έξω και να κάνουμε το καλύτερο. Αλλά μου αρέσει ό,τι έγινε στο παιχνίδι σήμερα και αυτό που έγινε στο ημίχρονο με κεφαλαία γράμματα. Συγχαρητήρια".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROBASKET EUROBASKET 2022 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ