EUROBASKET 2022

Εθνική Μπάσκετ: Η συγγνώμη του Ιτούδη on air για την τεχνική ποινή κόντρα στην Ιταλία

Εθνική Μπάσκετ: Η συγγνώμη του Ιτούδη on air για την τεχνική ποινή κόντρα στην Ιταλία
PRINTSCREEN

Ο Δημήτρης Ιτούδης ζήτησε συγγνώμη για την τεχνική ποινή που δέχθηκε για διαμαρτυρία στην 4η περίοδο του αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Ιταλίας (νίκη με 85-81) για την 2η αγωνιστική του EuroBasket 2022, λέγοντας πως αν και είχε δίκιο δεν έπρεπε να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο.

Τελειομανής. Αυτή είναι μία λέξη που σίγουρα μπορεί να χαρακτηρίσει τον Δημήτρη Ιτούδη, κάτι που αποδείχθηκε και στις δηλώσεις του μετά την νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της γηπεδούχου Ιταλίας (85-81)για την 2η αγωνιστική του EuroBasket 2022.

Ο τεχνικός της Εθνικής ανέλυσε το παιχνίδι, αναφέρθηκε στην χαλάρωση που υπήρξε όταν άνοιξε η διαφορά που οδήγησε στην επιστροφή των Ιταλών στο ματς και κάπου εκεί έκανε την αυτοκριτική του: Αναφέρθηκε στην τεχνική ποινή που δέχθηκε στο 4ο δεκάλεπτο για διαμαρτυρία, υποστηρίζοντας πως αν και ήταν ξεκάθαρο ότι είχε δίκιο, δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε σχετικά: "Μπήκαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο με ασφαλείς διαφορές. Κάπου εκεί χαλαρώσαμε, το πληρώσαμε αυτό. Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη και για την τεχνική ποινή, ήταν ξεκάθαρο όμως ότι η μπάλα ήταν δική μας εκείνη την στιγμή, αλλά δεν έπρεπε να πάρω τεχνική ποινή, ήταν δικό μου λάθος και ήταν κομβικό".

Δείτε το σχετικό VIDEO με την συγκεκριμένη ατάκα να ακούγεται λίγο μετά το 1:45:

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ