ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Μπάσκετ Γυναικών, Σταμολάμπρου: "Από την 2η περίοδο και μετά πήραμε την κατηφόρα, να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι"

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου
Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου FIBA

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου δήλωσε μετά την ήττα από το Μαυροβούνιο στην πρεμιέρα του EuroBasket 2023 ότι από την δεύτερη περίοδο και μετά η Εθνική Γυναικών δεν είχε την απαραίτητη συγκέντρωση, αλλά πρέπει να αφήσει πίσω της το παιχνίδι και να εστιάσει σε αυτά που έρχονται.

Η Εθνική Γυναικών γνώρισε την ήττα από το Μαυροβούνιο (74-69) στην πρεμιέρα της στο EuroBasket 2023, με τα 15 επιθετικά ριμπάουντ της αντιπάλου της να αποτελούν σημείο αναφοράς στις δηλώσεις της Άννας-Νίκης Σταμολάμπρου, αλλά και του κόουτς Κώστα Πρέκα μετά το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, η διεθνής γκαρντ δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενες που είμαστε στο Ευρωμπάσκετ. Συγχαρητήρια στο Μαυροβούνιο για τη νίκη. Δυστυχώς για μας ήταν ένα κακό παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε την άμυνα ένας εναντίον ενός, παρότι είχαμε εστιάσει σε αυτό στις προπονήσεις. Δεν ελέγξαμε τα ριμπάουντ δίνοντας δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στις αντιπάλους.

Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά από τη δεύτερη περίοδο και μετά πήραμε την κατηφόρα. Θα πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια και θα δώσουμε πάνω από το 100% προσπαθώντας να πάρουμε κάποιες νίκες και να προχωρήσουμε".

Ο κόουτς Πρέκας από την πλευρά του δήλωσε: "Συγχαρητήρια στο Μαυροβούνιο. Το ματς θεωρώ πως κρίθηκε από τα λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ που είχαμε, προσφέροντας πολλούς πόντους στην αντίπαλη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε στο επόμενο παιχνίδι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ