ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Μπάσκετ, Αυγενάκης: "Είναι γίγαντες, τίμησαν το εθνόσημο"

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με τη Γερμανία για τα προημιτελικά του EuroBasket 2022 στη "Μερτσέντες Αρένα", Βερολίνο | Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022
Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με τη Γερμανία για τα προημιτελικά του EuroBasket 2022 στη "Μερτσέντες Αρένα", Βερολίνο | Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 INTIME SPORTS

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έδωσε τα εύσημα σε όλη την Εθνική Ελλάδας για την παρουσία της στο EuroBasket 2022, παρά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά από τη Γερμανία.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στάθηκε στην επόμενη μέρα στις δηλώσεις του έπειτα από τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας από τη Γερμανία στα προημιτελικά του EuroBasket 2022, λέγοντας ότι αυτή η ήττα θα πεισμώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα.

"Είμαστε υπερήφανοι για την Εθνική ομάδα. Στενοχωρηθήκαμε από το αποτέλεσμα, αλλά αξίζουν χίλια μπράβο. Έφεραν στην επιφάνεια ξανά το μπάσκετ. Είμαστε χαρούμενοι. Θα ήμασταν περισσότερο αν περνάγαμε στους ημιτελικούς. Δεν το βάζουμε κάτω, έτσι είναι ο αθλητισμός", δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ1.

"Δόθηκε σκληρός αγώνας. Αξίζουν μεγάλο μπράβο. Είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που έκαναν τα παιδιά, ο κόουτς, όλοι οι παράγοντες. Πάμε παρακάτω. Δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Μένουμε ενωμένοι, σαν σφιγμένη γροθιά και προστατεύουμε αυτό το μοναδικό άθλημα".

"Αυτό έχει πεισμώσει τους πάντες, είτε παίκτες είτε παράγοντες είτε τη διοίκηση είτε τον πρόεδρο. Είμαστε εδώ για να πάμε παρακάτω. Θέλαμε να περάσουμε, διψάγαμε για τη νίκη, αλλά έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι ο αθλητισμός. Επ' ουδενί δεν πρέπει να ξεχάσουμε αυτά που μας προσέφεραν αυτές οι μέρες. Είναι γίγαντες. Μπράβο τους, τίμησαν το εθνόσημο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ