ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Εθνική Ιταλίας: Αμετάπιστος ο Χάκετ, δεν θα ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας

Ο Ντάνιελ Χάκετ με την φανέλα της εθνικής Ιταλίας
Ο Ντάνιελ Χάκετ με την φανέλα της εθνικής Ιταλίας EUROKINISSI SPORTS

Η τελευταία ελπίδα της εθνικής Ιταλίας να έχει ξανά στο ρόστερ της τον Ντάνιελ Χάκετ ενόψει του Eurobasket 2022 έσβησε, αφού ο εκπρόσωπος του Ιταλού ξεκαθάρισε ότι ο έμπειρος γκαρντ θα μείνει πιστός στην απόφασή του να μην ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας για να κάνει χώρο για νεότερους παίκτες.

Η εθνική Ιταλίας έχει νέο προπονητή στο πρόσωπο του Τζιανμάρκο Ποτζέκο. Παρά ωστόσο τις προσπάθειες που έχουν γίνει, δεν θα έχει στην διάθεσή της τον Ντάνιελ Χάκετ στο Eurobasket 2022.

Ο βετεράνος γκαρντ αποσύρθηκε από την εθνική της χώρας του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019, λέγοντας ότι ήθελε να κάνει χώρο για τους νεότερους. Υπήρχε όμως η ελπίδα ότι θα άλλαζε γνώμη και θα αγωνιζόταν για τελευταία φορά με τα χρώματα της χώρας στην φετινή διοργάνωση, αφού μεταξύ άλλων η Ιταλία φιλοξενεί έναν από τους Ομίλους της διοργάνωσης στο Μιλάνο, έχοντας μαζί της την Εθνική Ελλάδας, την Κροατία, την Εσθονία, την Ουκρανία και την Αγγλία. Ο εκπρόσωπός του ωστόσο ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στο Sportando ότι ο Χάκετ θα μείνει πιστός στην απόφασή του.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ