ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ελλάδας: Πρόκριση στο Παγκόσμιο και σουβλάκια για τον Λαρεντζάκη

Εθνική Ελλάδας: Πρόκριση στο Παγκόσμιο και σουβλάκια για τον Λαρεντζάκη
EOK/HELLENICBF TWITTER

Όσα έγιναν στα αποδυτήρια της Mons Arena μετά την εκτός έδρας νίκη της Εθνικής Ελλάδας, που έδωσε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Η πρόκριση πρόκριση και τα σουβλάκια σουβλάκια. Η Εθνική Ελλάδας είχε μεγάλα κέφια αφότου τσέκαρε το εισιτήριό της για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, πανηγύρισε με στο παρκέ με τον κόσμο που βρέθηκε στο Βέλγιο και μετά πήγε στα αποδυτήρια για να την καθιερωμένη ομιλία του Δημήτρη Ιτούδη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια, στάθηκε στην εξαιρετική άμυνα που ανάγκασε τους Βέλγους να υποπέσουν σε 26 λάθη, στον Τσαλμπούρη που έπαιξε σε όλο το δεύτερο μέρος του αγώνα, στο κρίσιμο τρίποντο του Λούντζη, παρά τις προηγούμενες άστοχες προσπάθειές του, αλλά και στον MVP Γιαννούλη Λαρεντζάκη, στον οποία χρωστάει ένα δείπνο. Όπως και στον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Γιατί; Για τα επιθετικά φάουλ που κατάφεραν αμφότεροι να κερδίσουν. Τι θα είναι αυτό το δείπνο; Λαχταριστά, ελληνικά σουβλάκια. Αυτό ζήτησε ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού και ο κόουτς δεν θα μπορούσε φυσικά να του χαλάσει χατίρι μετό από μια τέτοια εμφάνιση και νίκη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ