ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Εθνική Ελλάδας σκόρπισε μετά τα παράθυρα

Ο Κώστας Παπανικολάου
Ο Κώστας Παπανικολάου INTIME SPORTS

Τα παράθυρα τελείωσαν, η Εθνική Ελλάδας πήρε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 και πλέον παίκτες και προπονητές επιστρέφουν στη βάση τους για να συνεχίσουν την καθημερινότητάς τους με τα κλαμπ τους.

Τα προκριματικά παράθυρα του Νοεμβρίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 ολοκληρώθηκαν με την Εθνική Ελλάδας να σφραγίζει το εισιτήριό της για τις Φιλιππίνες, την Ινδονησία και την Ιαπωνία. Πλέον, ο κάθε κατεργάρης επιστρέφει στον πάγκο του, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να σκορπίζουν κυριολεκτικά στους πέντε δρόμους.

Οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης και Στέφανος Τριαντάφυλλος θα πάνε απευθείας από τη Μονς στο Μόναχο για να βρουν την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού, πριν από τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στη Μπάγερν (17/11, 21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Ο Δημήτρης Ιτούδης με τον Νικ Καλάθη θα επιστρέψουν στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου σε μερικά 24ωρα θα υποδεχτούν τον Παναθηναϊκό (18/11, 19:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) των Λευτέρη Μποχωρίδη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα πάει στη Ρουμανία μιας και πρόσφατα ανέλαβε την Ντιναμό Βουκουρεστίου. Ο Γιώργος Τσαλμπούρης θα πρέπει να γυρίσει στη Σεβίλλη, καθώς και φέτος αγωνίζεται στη Ρεάλ Μπέτις, ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα μεταβεί στο Πέζαρο της Ιταλίας.

Οι υπόλοιποι παίκτες, δηλαδή οι Καλαϊτζάκης, Κακλαμανάκης, Μποχωρίδης, Τσαϊρέλης, Γόντικας, Τσαλμπούρης, Γκίκας και τα λοιπά μέλη του τεχνικού επιτελείου θα φύγουν από τη Μονς για τις Βρυξέλλες και από εκεί θα γυρίσουν στην Ελλάδα για να πάει μετά ο καθένας στο κλαμπ το οποίο ανήκει.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ