STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΕΣΑΚΕ: Πέντε αλλαγές σε 16η και 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League

ΕΣΑΚΕ: Πέντε αλλαγές σε 16η και 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League
INTIME SPORTS

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πέντε αλλαγές στο πρόγραμμα της 16ης και της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Πέντε αλλαγές σε σχέση με το αρχικά ανακοινωμένο πρόγραμμα της 16ης και της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, το απόγευμα της Τρίτης 1 Μαρτίου.

Αναλυτικά οι αλλαγές:

  • Ο αγώνας Λαύριο Megabolt – Λάρισα για την 16η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ Λαυρίου την Κυριακή 6 Μαρτίου, αντί για το Σάββατο 5/3 που είχε αρχικά οριστεί, με ώρα έναρξης τις 17:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3.
  • Ο αγώνας Ιωνικός Basket – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την 16η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Πλάτων τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, αντί για την Κυριακή 6/3 που είχε αρχικά οριστεί, με ώρα έναρξης στις 20:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3.
  • Ο αγώνας Λάρισα – Προμηθέας Πάτρας για την 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο ΕΑΚ Νεάπολης την Κυριακή 13 Μαρτίου με ώρα έναρξης στις 17:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ERT Flix EΡΤ Sports (αντί από την ΕΡΤ-3).
  • Ο αγώνας Άρης – ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο την Κυριακή 13 Μαρτίου με ώρα έναρξης στις 17:00, αντί για τις 20:00 που είχε αρχικά οριστεί, και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3.
  • Ο αγώνας Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Vitabiotics για την 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο OAKA την Κυριακή 13 Μαρτίου, αντί για τη Δευτέρα 14/3 που είχε αρχικά οριστεί, με ώρα έναρξης στις 20:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3.
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΣΑΚΕ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ