ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: Το ηχητικό μήνυμα που έκανε άνω κάτω τα αποδυτήρια και η θέση του Μπεν Μπέντιλ

Ερυθρός Αστέρας: Το ηχητικό μήνυμα που έκανε άνω κάτω τα αποδυτήρια και η θέση του Μπεν Μπέντιλ
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Χαμός στην Σερβία και στον Ερυθρό Αστέρα από την διαρροή ενός ηχητικού μηνύματος που φέρεται να μιλάει ο Μπεν Μπέντιλ και να αποκαλεί ρατσιστές τους ανθρώπους της ομάδας κάνοντας λόγο για καθυστερήσεις στις πληρωμές. Διαψεύδει ο Γκανέζος ότι είναι η δική του φωνή.

Ο Ερυθρός Αστέρας περνάει κρίση, μετρώντας 4 σερί ήττες στην EuroLeague. Κάτι δείχνει να έχει χαλάσει το κλίμα. Και ένα ηχητικό μήνυμα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στην Σερβία, στο οποίο φέρεται να μιλάει ο Μπεν Μπέντιλ έκανε χειρότερα τα πράγματα.

Στο μήνυμα που διέρρευσε, ο Γκανέζος φέρεται να μιλάει με ένα γνωστό του και να αναφέρει ότι οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα είναι "ρατσιστές καργ... δές" και τους μισεί, ενώ προσθέτει ότι έχει να πληρωθεί δύο μήνες και στο τέλος της σεζόν θα πάει στην Ιταλία.

Στο άκουσμα αυτής της είδησης ο Μπέντιλ ξέσπασε, δηλώνοντας ότι αυτή δεν είναι η φωνή του και όλα είναι ψέμματα, αναφέροντας: "Για να είμαι ξεκάθαρος, αυτή η βλακεία είναι ένα ψέμα. Δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο και αυτή δεν είναι η φωνή μου! Σταματήστε να μου στέλνετε αυτές τις βλακείες! Τίποτα δεν είναι αλήθεια".

Αυτό που μένει πλέον, είναι να φανεί τι θα ακολουθήσει στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και στον Μπέντιλ.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ